Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE
Guangdong Xingfa Aluminium Co., Ltd.

Guangdong Xingfa Aluminium Co., Ltd. (sabanjuré diarani Xingfa Aluminium), sing kantor pusaté ana ing Foshan City, Provinsi Guangdong. Xingfa Aluminium pisanan diadegaké ing 1984 lan kadhaptar ing Hong Kong (kode: 98) ing Mar. 31, 2008. Minangka Guangdong Guangxin Holdings Group Ltd. (Provinsi State-milik Enterprise) ing 2011 lan China Lesso Group Holdings Ltd. Ing 2018 dadi pemegang saham Xingfa Aluminium, nggawe precedent kanggo kepemilikan campuran negara lan swasta ing industri profil aluminium China. Xingfa Aluminium minangka perusahaan skala gedhe sing misuwur khusus kanggo ngasilake profil aluminium arsitektur lan profil aluminium industri ing China, sing wis dadi salah sawijining produsen profil aluminium ing saindenging jagad.


Xingfa Aluminium bakal terus maju semangat supaya bisa ngimbangi jaman lan pionir&inovasi. Nggawe Superior Xingfa, Mbangun Centennial Brand!

XINGFA

Ngandelake kuwat R&D kemampuan lan nguber terus-terusan kualitas banget

KONTAK KAMI
Proin bibendum sollicitudin feugiat. ut egestas justo, vitae molestie.
Telpon:
+8618899870211
Jeneng Perusahaan:
Guangdong Xingfa Aluminium Co., Ltd.
Jeneng:
Vanessa

ALAMAT

No.5, Bagian D, Zona Industri Leping, Distrik Sanshui, Foshan, Provinsi Guangdong, China

KONTAK KITA

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita

jeneng
E-mail
Isi

Kirimake priksaan sampeyan