Udakara 20% profil ekstrusi aluminium digunakake kanggo industri konstruksi. Profil ekstrusi aluminium entheng ing bobot, kang wis digunakake digunakake.



Xingfa Aluminium Electrophoresis Extruded Profil Aluminium XFA019
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, Bekisting Aluminium,Tembok Tirai, lsp.
Profil Bingkai Jendela Aluminium Xingfa Profil Ekstrusi XFA034
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Anodized Aluminium Extrusions Produsen XFA047
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka profil aluminium terkemuka kanggo pabrikan lawang ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, Profil Aluminium Industri, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Window Frame Extrusion XFA035
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil ekstrusi aluminium profesional ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Profil Jendela Aluminium Xingfa Aluminium XFA031
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Customized Aluminium Profil Produsen XFA028
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Pemasok Profil Jendela Aluminium Xingfa XFA029
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Profil Aluminium Xingfa kanggo Windows lan Lawang XFA026
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Profil Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Extruded Aluminium Window Frame XFA024
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Bekisting Aluminium, Bingkai Jendela Aluminium, Bagian Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Custom Aluminium Window Frame Extrusion XFA054
Xingfa Aluminium bisa nyedhiyakake ekstrusi pigura jendela aluminium, ekstrusi aluminium khusus kanggo sampeyan. Minangka produsen profil aluminium, Xingfa fokus ing nyediakake profil aluminium kualitas dhuwur.
Xingfa Aluminium kanggo Windows lan Lawang XFA043
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka profil aluminium terkemuka kanggo pabrikan lawang ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, Profil Aluminium Industri, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Perusahaan Profil Ekstrusi Aluminium Kustom Berkualitas Tinggi kanggo Pintu lan Windows XF018
Xingfa Aluminium, diadegaké ing 1984 lan kadhaptar ing HK ing 2008, iku perusahaan profil extrusion aluminium adat anjog ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, Bekisting Aluminium,Tembok Tirai, lsp.

Kirimake priksaan sampeyan