Profil Aluminium Kab

Profil aluminium digunakake akeh ing konstruksi, mesin, industri, lan liya-liyane. Xingfa minangka pemasok profil aluminium terkemuka ing China.

· Kaluwihan saka profil aluminium:

①Bobot entheng

②Fitur sing kuat

③Konduktivitas

④Ketahanan korosi

⑤Taguh 


Profil Jendela Aluminium Thermal Break Xingfa ing Grain Gray lan Kayu XFA020
Xingfa Aluminium, diadegaké ing 1984 lan kadhaptar ing HK ing 2008, punika supplier profil aluminium break termal anjog ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, lsp.
Xingfa Aluminium Electrophoresis Extruded Profil Aluminium XFA019
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, Bekisting Aluminium,Tembok Tirai, lsp.
Profil Bingkai Jendela Aluminium Xingfa Profil Ekstrusi XFA034
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Kayu Warna Aluminium Profil Supplier XFA011
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium lapisan bubuk terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, lsp.
Xingfa Kayu Extruded Aluminium Profil Door XFA060
Aluminium Xingfa, diadegaké ing taun 1984, nyedhiyakake profil aluminium extruded profesional kanggo para pelanggan.
Xingfa Aluminium Anodized Aluminium Extrusions Produsen XFA047
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka profil aluminium terkemuka kanggo pabrikan lawang ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, Profil Aluminium Industri, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Profil Fasad XFA040
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, Profil Aluminium Industri, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Bingkai Profil Extruded Xingfa Aluminium XFA038
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil ekstrusi aluminium terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Profil Aluminium Industri, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa China Aluminium Profil Extrusion XFA037
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen ekstrusi profil aluminium terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, Profil Aluminium Industri, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Window Frame Extrusion XFA035
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil ekstrusi aluminium profesional ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Profil Jendela Aluminium Xingfa Aluminium XFA031
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Ireng Aluminium Profil Supplier XFA030
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.

Kirimake priksaan sampeyan