Jendela & Pintu Aluminium

Jendela aluminium Xingfa& lawang duwe tightness banyu apik, tightness online, resistance angin, resistance geni.


Xingfa Paxdon 158 Sliding Window&Jendela Casement Integrasi Jendela Aluminium Fungsional XFB011
Xingfa Paxdon 158 Sliding Window&Jendela Casement Integrasi Jendela Aluminium Fungsional XFB0111. Pintu geser lan sistem integrasi jendela casement bisa nampilake lawang multi-fungsi kanthi sampurna.2. Ngatasi integrasi ventilasi lan privasi.3. Lawang lan jendhela Integrasi karo layar bolong kanggo nyegah nyamuk.4.Special desain trek ngisor solves rembesan banyu saka gapura ruangan.5. Nyedhiyani solusi gerbang kanggo villa, omah sing dibangun dhewe lan omah kebon.
Pemasok Jendela Casement Aluminium Xingfa Paxdon 105 Double Inswing XFB007
Pemasok Jendela Casement Aluminium Xingfa Paxdon 105 Double Inswing XFB0071.Professional diprodhuksi jendhela budaya lor.2. Digabungake karo budaya loteng, bisa nambah dhukungan loteng kanggo nyelehake pot kembang lan pot kembang gantung lan nggawa rasa seneng kanggo urip kita.3. Handrail Multifunctional nambah kasedhiyan lan workability.4.The temonan saka pindho inswing jendhela casement meets syarat urip lor.5.Multiple klompok bisa ketemu requirement papan kang beda6.Wide diimpor panas-japel Strip, Isi kamar lan anget pinggiran kaca bisa ketemu requirement wilayah kadhemen kang.7. Layar jendhela bisa nglengkapi kunci safety anak.
Xingfa Paxdon 110 Aluminium Casement Windows Prices XFB009
110 Windows Integrated Casement pindho&lawang· Opsi standar lan premium diwenehake kanggo para pelanggan· Desain sistemisasi: Sash lan pigura ana ing permukaan sendi, bocor banyu sing ora katon, miring& giliran, outswing, pager keamanan mbukak, gampang-instal, Ngalahake fungsi· Desain rasional saka pigura jendhela, sisih njero nggunakake manik mlengkung integral, penampilan apik· Desain standar, nggunakake desain alur mlengkung kanggo nambah kaendahan· Bisa disesuaikan kinerja energi khusus, alur kaca, instalasi kanggo pangguna wilayah geografis sing beda· Demonstrasi desain Unity lan Square· Strip kedap swara, kedap banyu dilengkapi· Ketebalan profil 1,4 mm· Perangkat keras CMECH kanthi strip EPDM
Pintu Lipat Aluminium Xingfa Paxdon XFB004
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984, minangka produsen lawang lempitan terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】1. Desain anti-jiwit antarane godhong lawang inswing.2.Double sisih-hung, break termal, werna pindho saka njero ruangan ruangan lan bisa cocog gaya dekorasi ngarep beda.3. hardware impor bahan dhuwur njamin kabeh kualitas.4. Ruang bukaan gedhe nampa sinar srengenge lan konveksi udara.
Xingfa Paxdon 110 Triple Track Aluminium Sliding Window XFB001
Xingfa Aluminium, diadegaké ing 1984, punika anjog produsen jendela aluminium ing China.【Deskripsi Produk】1.Break konvensi lan nambah kualitas produk, kekandelan sakaprofil aluminium iku 1.8mm2. Gunakake desain trek warata stainless steel kanggo mesthekake ngusapake Gamelan, lan gampang kanggo ngresiki.3. Werna biasa matt ireng, gampang dicocogake ing jero ruangan, lan nggawe produk mewah.4. Bisa dilengkapi gagang gedhe lan kunci movable horisontal.5. Daun lawang interior nambah desain streamline kanggo nambah kaendahan visual.
Xingfa 70 Hidden Drainase Aluminium Flush Casement Window Price XFB016
Xingfa Aluminium, diadegaké ing 1984, punika anjog akaca jendela luminium flush pabrikan ing China.【Deskripsi Produk】70 Didhelikake Drainase Aluminium Flush Casement Window PricelDesain sistem standar, aligning sashes karo piguralDesain saluran banyu sing didhelikake kanggo cuaca angin topan udan dereslStrip pindho desain gampang-installGesekan tetep nggawe sashes luwih stabillNgiringake& desain giliran nggunakake hinge didhelikake, kang luwih cocok kanggo China lor.
Xingfa Paxdon 75 Aluminium Casement Window Produsen XFB003
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984, minangka pabrikan jendela casement terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】1, Gunakake desain sistem lan nyambungake karo nyonggo sudhut luwes lan lim injeksi sudhut nyonggo kanggo aplikasi lapangan nduweni.2, Gunakake hardware ngimpor kualitas dhuwur utawa nglengkapi hardware domestik kualitas dhuwur.3, Outswing casement seri nggunakake telung segel kanggo nambah resistance banyu, air tightness, lan jampel swara saka kabèh jendhela.4. Multiple opening gaya: Tilt&Belok, Outswing Casement...5. Ditrapake kanggo dekorasi omah lan tuku klompok proyek6, Strip insulasi panas sing diimpor, ruang ngisi lan pinggir kaca sing anget bisa nyukupi syarat sisih lor.
Xingfa Paxdon 105 Door Sliding Door XFB002
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984, minangka pabrikan lawang sliding terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】1.Break konvensi lan nambah kualitas produk, kekandelan saka profil aluminium punika 1.8mm2. Gunakake desain trek warata stainless steel kanggo mesthekake ngusapake Gamelan, lan gampang kanggo ngresiki.3. Werna biasa matt ireng, gampang dicocogake ing jero ruangan, lan nggawe produk mewah.4. Bisa dilengkapi gagang gedhe lan kunci movable horisontal.5. Daun lawang interior nambah desain streamline kanggo nambah kaendahan visual.
Profil Jendela Aluminium Xingfa 105 kanggo Jendela Casement XFB022
Xingfa aluminium fokus ing nyediakake profil jendhela aluminium profesional kanggo jendhela casement kanggo klien, kang wis enem pabrik ing China.
Xingfa Paxdon 125 Aluminium Flush Casement Window XFB010
Xingfa Paxdon 125 Aluminium Flush Casement Window XFB0101.Nguber fashion, kempal loro-lorone lan kekandelan saka profil aluminium punika 2.0mm.2. Mungkin gaya bukaan lan nglengkapi piranti keras sing ditemtokake kualitas dhuwur.3.Double side-hung stainless steel wire mesh lan pangayoman kabeh-ing-siji jendhela.4. Terobosan telung segel tradisional ngrampungake masalah penetrasi banyu saka jendela integrasi sisih pindho.5.Special setengah rembulan nangani solves masalah tangan sing kejiret dening pindho sisih-hung jendhela.
Xingfa Aluminium Paxdon 60 Casement Windows Produsen XFB006
Xingfa Aluminium Paxdon 60 Casement Windows Produsen XFB0061, Gunakake desain sistem lan nyambungake karo sudhut luwes nyonggo lan lem injeksi sudhut nyonggo kanggo aplikasi lapangan nduweni2, Gunakake hardware impor kualitas dhuwur utawa nglengkapi hardware domestik kualitas dhuwur.3. Seri casement Outswing nggunakake segel telung kanggo nambah resistance banyu, tightness online, lan jampel swara saka jendhela casement aluminium.4. Multiple opening gaya: Tilt&Nguripake, Outswing ...5, Ditrapake kanggo dekorasi omah lan tuku klompok proyek.
XFB014 Xingfa 135 Angkat lan Geser Pintu Angkat Pintu Geser
135 Lawang Angkat lan Geser AnyarlStabilitas: panuntungembong ing loro trek ndhuwur lan ngisor kanggongimbangi rwaning lawang njero, mesthekake suarane, lan aja ayunan nalika ngusapake kanthi lancarlNgirit Energi: Nalika nutup, sealing strips lan profil rapet ing kontak karo saben liyane lan padha kedap udara. Kaca kothong ing pigura iku hemat energi.lTrek datar: Desain saluran banyu trek datar, nambah kepraktisan ruangan, resik lan tahan banyu.lSafety: Ora ana risiko tiba-tiba nalika mbukak, ajeg nalika nutup.lPraktis: area cahya sing luwih gedhe, desain trek sliding lancar ing sisih ngisor, ketebalan profil 2,5mm kanggo ajeg jendhela.

Kirimake priksaan sampeyan