Kabar

Kasuksesan kasebut ora ana sing dikarepake. Sukses Xingfa, supplier jendhela aluminium anjog, asalé saka nguber kualitas dhuwur, Manajemen ketat lan tepat, peralatan teknologi unggul lan kapercayan konsisten lan dhukungan saka pelanggan.

Xingfa bakal terus maju lan dadi pionir& merek unggul inovasi!


XINGFA Billboard Nuduhake ing Malaysia Airport Highway
Profil aluminium Xingfa nuduhake ing Malaysia Airport Highway

Juni 30, 2023

Pengembangan Jendela Aluminium Cemerlang Kanthi Bangunan
Pemasok jendela aluminium Xingfa Aluminium ngandhani babagan pangembangan jendela lan lawang aluminium.

Juni 23, 2023

Xingfa rawuh ing Pameran Bahan Bangunan Internasional Kolombia 2023
Eksploitasi pasar Amérika Kidul! Xingfa Aluminium rawuh ing Pameran Bahan Bangunan Internasional Kolombia 2023 lan nampilake bekisting aluminium.

Juni 16, 2023

XINGFA Aluminium Rawuh Mesir WinDoorEx
Profil aluminium Xingfa, pemasok ekstrusi aluminium terkemuka, nekani Afrika Mesir WinDoorEx.

Mei 10, 2023

Aluminium XINGFA sing nggumunake Muncul ing VIETBUILD 2023
Xingfa aluminium rawuh ing VIETBUILD 2023 tanggal 10-14 Mei lan nampilake jendhela lan lawang aluminium.

Mei 15, 2023

XINGFA Dianugerahi Top 1 saka'2023 The First Choice Brand of Aluminium Profile'
Daur ulang ijo, industri, digitalisasi, intensifikasi, intelijen cerdas arsitektur profil aluminium perusahaan saiki wis dadi visi umum ing China lan ing saindenging jagad.

Mei 05, 2023

Aluminium digunakake ing Camping
Camping, sing asline kepengin banget karo 'Lvyou', saiki wis dadi salah sawijining kegiatan sing paling populer kanggo wong-wong sing wis suwe ngalami karantina ing omah.

April 21, 2023

Xingfa Aluminium Bakal Rawuh ing Pameran Kanton kaping 133
Xingfa Aluminium minangka pemasok profil aluminium terkemuka sing duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi inovatif lan layanan sing apik kanggo para pelanggan.

April 14, 2023

Kepiye carane nemtokake windows lan lawang sistem sing apik?
Jendhela sliding digunakake kanggo dadi populer, regane loropaken, kurang papan njupuk-up, nggunakake loropaken.

Januari 12, 2023

Cukup kanggo nggunakake jendhela lan lawang kanggo dekorasi
Manggon ing kutha kluruk, milih jendhela lan lawang kualitas karo macem-macem kamar, karet ngudani kualitas, kaca kothong nandheske unggul noise-bukti pagelaran.

Januari 09, 2023

Kenapa sistem fotovoltaik solar nggunakake paduan aluminium?
alloy aluminium uga bisa digunakake ing aksesoris photovoltaic solar, piring baterei, kasus baterei lan aksesoris penundaan liyane.

Desember 28, 2022

Apa jendhela sampeyan bocor? 2 cara kanggo mriksa
Umumé, pigura lan tembok celah bisa diisi karo beton lan Styrofoam.

Desember 13, 2022

Kirimake priksaan sampeyan