Produk

Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984, minangka produsen profil aluminium terkemuka ing China. Xingfa khusus ing profil aluminium, jendela aluminium, lawang aluminium, tembok tirai, aluminium industri.

Ngandelake kuwat R&D kemampuan lan nguber terus-terusan kualitas banget, Xingfa wis nyiyapake jaringan dodolan sudhut lan stabil ing past 30 taun kanggo nyukupi syarat pelanggan ing pasar global kanggo produk kualitas.


Xingfa Paxdon 158 Sliding Window&Jendela Casement Integrasi Jendela Aluminium Fungsional XFB011
Xingfa Paxdon 158 Sliding Window&Jendela Casement Integrasi Jendela Aluminium Fungsional XFB0111. Pintu geser lan sistem integrasi jendela casement bisa nampilake lawang multi-fungsi kanthi sampurna.2. Ngatasi integrasi ventilasi lan privasi.3. Lawang lan jendhela Integrasi karo layar bolong kanggo nyegah nyamuk.4.Special desain trek ngisor solves rembesan banyu saka gapura ruangan.5. Nyedhiyani solusi gerbang kanggo villa, omah sing dibangun dhewe lan omah kebon.
Pemasok Jendela Casement Aluminium Xingfa Paxdon 105 Double Inswing XFB007
Pemasok Jendela Casement Aluminium Xingfa Paxdon 105 Double Inswing XFB0071.Professional diprodhuksi jendhela budaya lor.2. Digabungake karo budaya loteng, bisa nambah dhukungan loteng kanggo nyelehake pot kembang lan pot kembang gantung lan nggawa rasa seneng kanggo urip kita.3. Handrail Multifunctional nambah kasedhiyan lan workability.4.The temonan saka pindho inswing jendhela casement meets syarat urip lor.5.Multiple klompok bisa ketemu requirement papan kang beda6.Wide diimpor panas-japel Strip, Isi kamar lan anget pinggiran kaca bisa ketemu requirement wilayah kadhemen kang.7. Layar jendhela bisa nglengkapi kunci safety anak.
Profil Jendela Aluminium Thermal Break Xingfa ing Grain Gray lan Kayu XFA020
Xingfa Aluminium, diadegaké ing 1984 lan kadhaptar ing HK ing 2008, punika supplier profil aluminium break termal anjog ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, lsp.
Xingfa Aluminium Electrophoresis Extruded Profil Aluminium XFA019
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, Bekisting Aluminium,Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Paxdon 110 Aluminium Casement Windows Prices XFB009
110 Windows Integrated Casement pindho&lawang· Opsi standar lan premium diwenehake kanggo para pelanggan· Desain sistemisasi: Sash lan pigura ana ing permukaan sendi, bocor banyu sing ora katon, miring& giliran, outswing, pager keamanan mbukak, gampang-instal, Ngalahake fungsi· Desain rasional saka pigura jendhela, sisih njero nggunakake manik mlengkung integral, penampilan apik· Desain standar, nggunakake desain alur mlengkung kanggo nambah kaendahan· Bisa disesuaikan kinerja energi khusus, alur kaca, instalasi kanggo pangguna wilayah geografis sing beda· Demonstrasi desain Unity lan Square· Strip kedap swara, kedap banyu dilengkapi· Ketebalan profil 1,4 mm· Perangkat keras CMECH kanthi strip EPDM
Profil Bingkai Jendela Aluminium Xingfa Profil Ekstrusi XFA034
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
Xingfa Aluminium Kayu Warna Aluminium Profil Supplier XFA011
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium lapisan bubuk terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, lsp.
Pintu Lipat Aluminium Xingfa Paxdon XFB004
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984, minangka produsen lawang lempitan terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】1. Desain anti-jiwit antarane godhong lawang inswing.2.Double sisih-hung, break termal, werna pindho saka njero ruangan ruangan lan bisa cocog gaya dekorasi ngarep beda.3. hardware impor bahan dhuwur njamin kabeh kualitas.4. Ruang bukaan gedhe nampa sinar srengenge lan konveksi udara.
Xingfa Paxdon 110 Triple Track Aluminium Sliding Window XFB001
Xingfa Aluminium, diadegaké ing 1984, punika anjog produsen jendela aluminium ing China.【Deskripsi Produk】1.Break konvensi lan nambah kualitas produk, kekandelan sakaprofil aluminium iku 1.8mm2. Gunakake desain trek warata stainless steel kanggo mesthekake ngusapake Gamelan, lan gampang kanggo ngresiki.3. Werna biasa matt ireng, gampang dicocogake ing jero ruangan, lan nggawe produk mewah.4. Bisa dilengkapi gagang gedhe lan kunci movable horisontal.5. Daun lawang interior nambah desain streamline kanggo nambah kaendahan visual.
Sistem Tembok Tirai Bingkai Didhelikake - Xingfa
Xingfa aluminium, diadegaké ing taun 1984, nyedhiyakake sistem tembok tirai profesional kanggo para pelanggan.
Xingfa Kayu Extruded Aluminium Profil Door XFA060
Aluminium Xingfa, diadegaké ing taun 1984, nyedhiyakake profil aluminium extruded profesional kanggo para pelanggan.
Tembok Tirai Glazed kanthi Vertikal Ekspos&Bingkai Didhelikake Horisontal - Xingfa
Aluminium Xingfa, diadegaké ing taun 1984, nyedhiyakake sistem tembok langsir kaca profesional lan pigura tembok langsir kanggo para pelanggan.

Kirimake priksaan sampeyan