Kamar srengenge wis akeh digunakake ing payon, kebon kanggo papan luang, gim, lan kegiatan kulawarga liyane. Aluminium Xingfa fokus ing materi mentahan, komponen lan riset kinerja jendhela lengkap. Kita wis diakoni sacara nasional, laboratorium profil aluminium sing diakoni sacara internasional lan inspeksi fisiokimia lan pusat tes sing dibangun dening awake dhewe lan dilengkapi peralatan sing tepat lan sistematis, inspeksi eksperimen lan spesifikasi uji coba sing diakoni sacara internasional.


Profil Aluminium Xingfa Paxdon kanggo Sunroom XFB005
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984, minangka produsen sunroom terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】1. Kamar srengenge standar kanggo nyukupi syarat sistem sing beda.2.Tanpa meneng ekstra ing tampilan, ringkes nanging ora ilang konotasi.3. Wangun sing beda-beda mbentuk panggonan sing beda.

Kirimake priksaan sampeyan