profil pigura jendhela aluminium

Sampeyan ana ing panggonan sing bener kanggo profil pigura jendhela aluminium.Saiki sampeyan wis ngerti, apa wae sing sampeyan goleki, sampeyan bakal bisa nemokake Xingfa Aluminium.kita njamin manawa wis ana Xingfa Aluminium.
Xingfa Aluminium ngliwati proses desain lengkap. Proses desain kasebut kalebu desain mekanik, desain struktur, desain kontrol listrik, desain panel instrumen, lsp..
Kita ngarahake nyedhiyakake kualitas paling dhuwur profil pigura jendhela aluminium.kanggo para pelanggan jangka panjang lan kita bakal aktif kerja bareng karo para pelanggan kanggo nawakake solusi sing efektif lan mupangat biaya.
Profil Bingkai Jendela Aluminium Xingfa Profil Ekstrusi XFA034
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita
jeneng
E-mail
Isi

Kirimake priksaan sampeyan