ekstrusi jendela luminium

Sampeyan ana ing panggonan sing bener kanggo ekstrusi jendela luminium.Saiki sampeyan wis ngerti, apa wae sing sampeyan goleki, sampeyan bakal bisa nemokake Xingfa Aluminium.kita njamin manawa wis ana Xingfa Aluminium.
Xingfa Aluminium kudu diuji babagan macem-macem aspek, kalebu tes flammability, tes tahan kelembapan, tes antibakteri, lan tes stabilitas..
Kita ngarahake nyedhiyakake kualitas paling dhuwur ekstrusi jendela luminium.kanggo para pelanggan jangka panjang lan kita bakal aktif kerja bareng karo para pelanggan kanggo nawakake solusi sing efektif lan mupangat biaya.
Xingfa Aluminium Window Frame Extrusion XFA035
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil ekstrusi aluminium profesional ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita
jeneng
E-mail
Isi

Kirimake priksaan sampeyan