lawang angkat lan geser

Sampeyan ana ing panggonan sing bener kanggo lawang angkat lan geser.Saiki sampeyan wis ngerti, apa wae sing sampeyan goleki, sampeyan bakal bisa nemokake Xingfa Aluminium.kita njamin manawa wis ana Xingfa Aluminium.
Produk kasebut mbantu nyuda sampah. Iku akurat banget yen jumlah bahan mentah utawa tenaga kerja sing digunakake bisa dikurangi, nyuda biaya sampah..
Kita ngarahake nyedhiyakake kualitas paling dhuwur lawang angkat lan geser.kanggo para pelanggan jangka panjang lan kita bakal aktif kerja bareng karo para pelanggan kanggo nawakake solusi sing efektif lan mupangat biaya.
XFB014 Xingfa 135 Angkat lan Geser Pintu Angkat Pintu Geser
135 Lawang Angkat lan Geser AnyarlStabilitas: panuntungembong ing loro trek ndhuwur lan ngisor kanggongimbangi rwaning lawang njero, mesthekake suarane, lan aja ayunan nalika ngusapake kanthi lancarlNgirit Energi: Nalika nutup, sealing strip lan profil ing kontak karo saben liyane lan padha kedap udara. Kaca kothong ing pigura iku hemat energi.lTrek datar: Desain saluran banyu trek datar, nambah kepraktisan ruangan, resik lan tahan banyu.lSafety: Ora ana risiko tiba-tiba nalika mbukak, ajeg nalika nutup.lPraktis: area cahya sing luwih gedhe, desain trek sliding lancar ing sisih ngisor, ketebalan profil 2,5mm kanggo ajeg jendhela.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita
jeneng
E-mail
Isi

Kirimake priksaan sampeyan