Profil Aluminium Thermal Break

Dadi pemasok profil aluminium sing kondhang, XINGFA bisa nyedhiyakake profil aluminium istirahat termal kanggo kabeh kabutuhan sampeyan. Kabeh profil aluminium kita kelas dhuwur lan wis diuji kanggo pusat uji nasional kita. Saiki, kita nawakake profil aluminium berak termal kanggo jendhela lan lawang.

Wiwit 1984, Profil Aluminium Xingfa duwe 1200+ item paten nasional. Iki nyebabake 64 item standar nasional, 25 item standar industri. Kualitas profesional 35 taun cocog karo standar internasional JIS Jepang, AAMA Amerika, ASTM, EU EN, lsp.


Profil Jendela Aluminium Thermal Break Xingfa ing Grain Gray lan Kayu XFA020
Xingfa Aluminium, diadegaké ing 1984 lan kadhaptar ing HK ing 2008, punika supplier profil aluminium break termal anjog ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi:Jendela Aluminium Kab,Pintu Aluminium Kab, lsp.
China Xingfa Thermal Break Aluminium Profil Produsen XFA007-Xingfa Aluminium
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984, iku produsen profil aluminium break termal anjog ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6061, 6082, 6005, 6106, 6101 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: Silver, Bronze, Champagne, BlackKetebalan Film Anodized: 10μm, 15μm, 20μm, 25μmAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Pintu Aluminium, lsp.Xingfa Aluminium China Xingfa Thermal Break Aluminium Profil XFA007 manufaktur-Xingfa Aluminium, Ing taun 2009, kanggo nyukupi kabutuhan pasar sing terus berkembang, nalika ngembangake basis markas ing Distrik Sanshui, Foshan City, Guangdong rovince, Xingfa Aluminium wis sukses nggawe anak perusahaan ing Yichun ing Provinsi Jiangxi, Chengdu ing Provinsi Sichuan lan Qingyang ing Provinsi Henan, sing ngembangake pasar kidul-kulon, wétan China lan China lor, nyadari strategi produksi jarak nul ing wilayah lokal, pangguna ing wilayah lokal, lan layanan ing lo.
Xingfa Aluminium Thermal Break Aluminium Profil XFA027
Xingfa Aluminium, diadegaké ing taun 1984 lan kadhaptar ing HK ing taun 2008, minangka produsen profil aluminium ekstrusi terkemuka ing China.【Deskripsi Produk】Paduan Aluminium: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 lan seri 6XXX liyaneTemperamen: T4, T5, T6Werna: miturut syarat pelangganAsal: Foshan, ChinaAplikasi: Jendela Aluminium, Lawang Aluminium, Jendela Sliding Aluminium, Jendela Jendela Aluminium, Pintu Sliding Aluminium, Pintu Jendela Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, lsp.

Kirimake priksaan sampeyan