Xingfa Aluminium Rawuh ing Pameran Kanton kaping 130

Oktober 25, 2021

Xingfa minangka merek kondhang ing antarane industri profil aluminium khusus rawuh ing Pameran Kanton kaping 130.

Kirimake priksaan sampeyan

Pameran Impor lan Ekspor China kaping 130 (uga disebut 'Pameran Kanton') dianakake saka 15-19 Oktober online lan offline. Lan iki uga pisanan nindakake pameran dual-channel, mesthekake obrolan adhep-adhepan, nanging uga tundhuk karo tren pemasaran digital, ngluwihi ukuran Canton Fair lan nyukupi syarat rapat online sing beda-beda. Xingfa minangka merek kondhang antaraneprofil aluminium adat industri uga minangka perusahaan pameran domestik sing kerep nggawa produk anyar menyang pameran kaya biasane.

 

Kali iki, Xingfa nggawa Xingfa System EW60A Outward Casement Windows, FW80B Tilt& Nguripake Windows, AW75 Tilt& Nguripake Windows, AW75 Outward Casement Windows papat produk anyar lan profil aluminium extruded menyang adil. Xingfa nyedhiyakake dhewe kanggo nindakake solusi produk sing wis rampung kanthi sampurna kanggo beda iklim global, lingkungan, omah sing aman lan kaendahan kanthi semangat 'digawe kanggo nganyarke arsitektur'. Garis produk sistem Xingfa nyakup kabeh kabutuhan arsitektur saka wilayah tropis, subtropis nganti alpine. Produk sistem Xingfa entuk pangenalan paling akeh ing pasar kanthi kualitas insulasi termal sing dhuwur banget, bukti swara, anti banyu lan tahan tekanan angin. Sistem Xingfa nargetake kabutuhan pasar, fokus ing demonstrasi hemat energi sing luwih apik, nyaman, safety, pangguna-loropaken lan cerdas cerdas babagan kinerja, tampilan fungsi lan karakteristik unik liyane. Xingfa ngirimake nilai produk lan mbukak pesona inovasi lan kecerdasan cerdas Xingfa.

 


Ing sawetoro wektu, ngelingi owah-owahan kahanan pencegahan lan kontrol pandemi global, kanthi ngeculake potensial platform pambuka Canton Fair menyang pasar global, Xingfa sinau saka pengalaman saka telung Canton Fair kepungkur, terus nuduhake merek, produk, layanan, teknologi Xingfa. , jalur perakitan lan inovasi lokakarya liwat streaming online, gambar, video lan saluran VR tanpa zona wektu lan watesan geografis. Xingfa terus ngluncurake macem-macem produk kalebu Paxton Door lan Sistem Windows, sistem tembok tirai jinis Smart Hook, sistem tembok tirai hemat energi lan piranti elektronik sing cocog, peralatan mekanik, transportasi sepur, penerbangan, kapal, produk profil aluminium EV kanggo bisnis jaban rangkah, entuk sambungan sing cocog karo panuku lan bakul.

 


Ing pandemi global, lingkungan internasional Komplek lan owah-owahan ing latar mburi sosial ekonomi nasional berkembang, Xingfa bakal terus kanggo basis dhewe ing tataran ngembangaken, nindakake idea pembangunan, sesuai karo gaya pasar, aktif riset liyane teknologi dhuwur, nilai-nambah dhuwur. , produk hemat energi, pinter lan safety, struktur produk optimized lan gawe marem kabutuhan wong kang ijo lan nyaman, hemat energi, propel pangembangan merek global, akselerasi kualitas dhuwur ngembangaken.


Kirimake priksaan sampeyan