Lëreni dritaren t'ju mbajë rehati dhe ngrohtësi

marsh 11, 2022

Nxjerrja e kornizës së dritares prej alumini dhe dera janë pjesë e ndërtesës. Prodhuesi i dritareve të aluminit Xingfa ju tregon njohuritë e dritareve.

Dërgoni kërkesën tuaj

Kina është bërë një vend i madh që konsumon energji. Dhe energjia është bërë një nga çështjet e prekura nga ekonomia. Me rritjen e shkallës së njohjes së miqësores me mjedisin, teknologjia e izolimit termik të ndërtimit të ndërtesave është rritur gjithashtu.Nxjerrja e kornizës së dritares prej alumini dhe dera janë pjesa e ndërtesës, e cila është një rrugë lidhëse e brendshme dhe e jashtme. Duke pasur drejtimin e duhur të dritareve dhe derës prej alumini, vendndodhjen dhe izolimin e mirë të dritares dhe derës, e bëjnë jetën më të rehatshme.


Në dimër, ajri i ftohtë mund të hyjë në shtëpi pa sistem radiatori ose dritare dhe dyer me izolim të nxehtësisë. Performanca e izolimit të nxehtësisë është gjithashtu e rëndësishme. Megjithëse nuk është aq i mirë sa një mur betoni, ai gjithsesi redukton humbjen e nxehtësisë dhe konsumin e energjisë nëse zgjedh dritare dhe dyer termike cilësore.


1. Izolimi i nxehtësisë është një funksion bazë që është një standard i rëndësishëm matës. Ngushtësia e ajrit është sigurimi i izolimit termik. 


Nga pikëpamja e temperaturës, dritaret dhe dera prej alumini përdorin sistem alumini me shumë dhoma të thyerjes termike. Dizajni me shumë dhoma redukton transferimin e nxehtësisë gjatë rrjedhës së ajrit, izolon dhomën dhe e mban dhomën të ngrohtë.


2. Shiritat vulosës të gomës përdoren për një kohë të gjatë për të parandaluar hyrjen e fshehtë të ajrit të ftohtë.


Izolimi i nxehtësisë është i rëndësishëm për ajrosjen e të gjithë dritareve të aluminit dhe derës. Kornizat janë dizajne me shumë shtresa duke përdorur shirita izolues gome cilësore për të reduktuar rrjedhjen e ajrit dhe transferimin e nxehtësisë. Përdorimi i shiritave termoizolues ndërmjet profileve redukton transferimin e nxehtësisë nga brenda në jashtë. Dritarja e qetë e mban dhomën edhe më të ngrohtë.

3. Xhami pengon hyrjen e të ftohtit.


Xhami merr më shumë humbje të energjisë për një sistem të tërë dritaresh. Prandaj, izolimi i xhamit është gjithashtu i rëndësishëm. Zakonisht, ai zëvendëson xhamin e kënduar me xham të zbrazët ose xhami të përbërë. Çdo copë xhami e zbrazët është mbushur me gaz inert në mes për të reduktuar transferimin e nxehtësisë dhe për të rritur izolimin e nxehtësisë.4. Pa pajisje metalike cilësore, performanca e dritareve dhe dyerve prej alumini mund të reduktohet gjithashtu shumë.


Pajisja metalike ndikon gjithashtu në eksperiencën e përdorimit dhe ajrosjen e dritares gjatë mbylljes. Nëse mbyllja e ajrit është e pakënaqshme, mund të mos jetë në gjendje të izolojë ushqimin që transferohet jashtë. Pra, zgjedhja e pajisjeve metalike cilësore do të thotë të sigurohet rrjedhshmëri e hapur, siguria e dritareve, stabiliteti, izolimi i nxehtësisë dhe ajrosja.

Alumini Xingfa, i themeluar në 1984, është lider prodhuesi i dritareve të aluminit në Kinë. Alumini Xingfa ka pesë fabrika në Kinë, e cila ndodhet në rrethin e qytetit Foshan Sanshui, në qytetin Foshan në rrethin Nanhai, në provincën Jiangxi në qytetin Yichun, në provincën Henan në qytetin Qinyang, në provincën Sichuan në qytetin Chengdu. Alumini Xingfa ka këmbëngulur në qasjet e kombinimit të kërkimit të pavarur&zhvillimin dhe bashkëpunimin me institutet kërkimore shkencore vendase dhe të huaja. Duke u mbështetur në katër R-të tona kombëtare dhe pesë provinciale&Në platformat D, Xingfa mban gjithmonë bashkëpunimin e ngushtë të industrisë, universitetit dhe kërkimit për të ofruar garanci të fortë për përmirësimin e aftësive të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së kompanisë, duke formuar kështu kompetencën bazë të vetë-pronës.


Dërgoni kërkesën tuaj