Tre këshilla për të identifikuar ekstrudimin e mirë të dritares së aluminit me ajrosje

2022/01/24

Furnizuesi i dritareve të aluminit ju tregon se si të zgjidhni ajrosjen e mirë të dritareve dhe derës së aluminit për të parandaluar fenomenin e vesës.

Dërgoni kërkesën tuaj

Kur temperatura e sipërfaqes së objektit është më e ulët se temperatura e pikës së vesës, sipërfaqja e objektit mund të formojë ujë të kondensuar. Nëse uji i kondensatës, avulli, pikat e zeza, plasaritet brenda xhamit të zbrazët, kjo do të thotë se produkti ka probleme cilësore si teknikat e tharjes ose mbylljes. Nëse brenda ka ndodhur likuidimi, avullimi dhe vesa derdhet deri në prag, është fenomen natyror. Sa më të mëdha ndryshimet e temperaturës midis ambienteve të brendshme dhe të jashtme, aq më i spikatur do të jetë ai fenomen.

 

Si të zgjidhni ajrosje të shkëlqyerekstrudimi i dritares prej alumini dhe dera për të parandaluar fenomenin e vesës?


1. Xham i zbrazët

Sistemi XINGFA përdor xhami të zbrazët të nivelit premium me fortësi të fortë, rezistencë ndaj presionit, rrafshueshmëri. Gazi argon injektohet në mes të dy gotave që përmirësojnë izolimin e zërit për të krijuar një mjedis të rehatshëm.

2. Shirita gome

Në përputhje me EPDM, lloje të ndryshme shiritash gome, teknikat e montimit të qosheve të kanalit, mund t'i rezistojë nxehtësisë, dritës dhe oksigjenit, veçanërisht ozonit, me thithje më të ulët të ujit, izolim, gërryerje dhe elasticitet. Pasi të mbyllet, mund të pengojë pikat e shiut, infiltrimin e vesës dhe transferimin e nxehtësisë.

3. Projektimi i kullimit të ujit

Dritaret dhe dyert përdorin dizajnin izobarik të zgavrës për të rritur performancën e papërshkueshme nga uji. Sistemi i kullimit të ujit të fundosur dhe dizajni i kullimit anësor zgjidhin problemet e pellgut të pistave.

Profili i aluminit Xingfa njihet në mbarë botën si më i famshmi në Kinë Furnizuesi i dritareve të aluminit, i vendosur në gjashtë qytete të ndryshme të Kinës, por që operon globalisht për t'ju sjellë një gamë të gjerë produktesh alumini për projekte të ndryshme si ndërtime komunale dhe industriale. Ata përdorin teknologji të avancuar për testimin autoritar të aluminit, në mënyrë që të mund të mbështeteni në shërbimin e tyre të shkëlqyer dhe produktet inovative. Për të marrë më shumë informacion, Kliko këtu.


Dërgoni kërkesën tuaj