Dera me korsi alumini Xingfa System mund të përballojë ngarkesën që është e pamundur të përballohet nga shumica e dyerve të zakonshme. Kapaciteti super i madh mbajtës dhe madhësia e madhe e hapjes së menteshës ofrojnë më shumë ide dizajni për hapësirën dhe fasadën. Kyçja opsionale e gjurmëve të gishtave e bën jetën të rehatshme.

Ne i kushtojmë vëmendje lëndës së parë, komponentëve dhe hulumtimit të plotë të performancës së dritares. Ne kemi laboratorin e profilit alumini dhe qendrën e inspektimit dhe testimit fiziko-kimik të njohur në nivel kombëtar, ndërkombëtarisht të njohur reciprokisht, të ndërtuar nga ne dhe të pajisur me 89 komplete pajisjesh të sakta dhe inspektime eksperimentale të sistemuara, të njohura ndërkombëtarisht dhe specifikime testimi.


Dërgoni kërkesën tuaj