Dritarja prej alumini Xingfa është e pajisur me kornizë dhe dizajn të sipërfaqes së bashkimit të gjetheve në pamje; me dizajnin e strukturës së fshehur të kullimit të ujit, e gjithë dritarja nuk ka nevojë të pajiset me mbulesën e paekspozuar të kullimit. 


Furnizuesi i dritares me këllëf alumini të dyfishtë Xingfa Paxdon 105 XFB007
Furnizuesi i dritares me këllëf alumini të dyfishtë Xingfa Paxdon 105 XFB0071. Dritarja e kulturës veriore të prodhuara profesionale.2. I kombinuar me kulturën e ballkonit, mund të shtojë mbështetje ballkoni për të vendosur vazo dhe vazo të varur dhe për të sjellë kënaqësi në jetën tonë.3. Parmak multifunksional përmirëson disponueshmërinë dhe punueshmërinë.4. Zbulimi i dritares së dyfishtë të kafazit me rrotullim plotëson kërkesat e jetës veriore.5. Grupi i shumëfishtë mund të plotësojë kërkesat e hapësirës së ndryshme6. Shiriti i gjerë izolues i importuar i nxehtësisë, dhoma mbushëse dhe buza e ngrohtë e xhamit mund të plotësojnë kërkesat e zonës së ftohtë.7. Ekranet e dritareve mund të pajisen me bllokues të sigurisë për fëmijë.
Xingfa 70 Xingfa 70 Hidden Drenage Drinage Flush Case Dritare Çmimi XFB016
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është një lider aDritarja e llambës së luminiumit prodhues në Kinë.【Përshkrim i produktit】70 Çmimi i dritares me këllëf alumini me kullim të fshehurlDizajni standard i sistemit, Përafrimi i brezave me kornizalDizajn i fshehur i kullimit për motin e stuhive me shi të dendurlDizajn me shirita të dyfishtë me instalim të lehtëlQëndrimi i fërkimit i bën brezat më të qëndrueshëmlAnim& dizenjot e kthesës përdor menteshën e fshehur, e cila është më e përshtatshme për Kinën veriore.
Xingfa Paxdon 75 Prodhuesi i dritares me këllëf alumini XFB003
Xingfa Aluminium, i themeluar në vitin 1984, është një prodhues kryesor i dritareve me kafaz në Kinë.【Përshkrim i produktit】1, Përdorni modelin e sistemit dhe lidheni me mbajtëse qoshe të rregullueshme dhe mbajtëse qoshe për injektim ngjitës për aplikim në terren në mënyrë të përshtatshme.2, Përdorni pajisje importi me cilësi të lartë ose pajisni me pajisje shtëpiake me cilësi të lartë.3, Seritë e kafazit të jashtëm përdorin vulë të trefishtë për të përmirësuar rezistencën ndaj ujit, ngushtësinë e ajrit dhe izolimin e zërit të të gjithë dritares.4, Stili i hapjes së shumëfishtë: Anim&Kthesë, tejkalim këllëf...5, Zbatohet për dekorimin e shtëpisë dhe blerjen e grupeve të projektit6, Rripi i gjerë i izolimit të nxehtësisë të importuar, dhoma mbushëse dhe buza e ngrohtë e xhamit mund të plotësojnë kërkesën veriore.
Xingfa Paxdon 125 Dritare me këllëf alumini XFB010
Xingfa Paxdon 125 Dritare me këllëf alumini XFB0101.Ndiq modën, rreshto të dyja anët dhe trashësia e profileve të aluminit është 2,0 mm.2. Stil i hapjes së shumëfishtë dhe pajisja me pajisje të specifikuara me cilësi të lartë.3.Rrjetë teli inox të varur dyfish në anë dhe dritare mbrojtëse të gjitha-në-një.4. Zbulimi i vulës tradicionale të trefishtë zgjidh problemin e depërtimit të ujit të dritares së integrimit të varur nga ana e dyfishtë.5. Doreza speciale e gjysmëhënës zgjidh problemin e kapjes së dorës nga dritarja e varur dyfishe.
Xingfa Aluminum Paxdon 60 Casement Windows Prodhuesi XFB006
Xingfa Aluminum Paxdon 60 Casement Windows Prodhuesi XFB0061, Përdorni modelin e sistemit dhe lidheni me mbajtëse qoshe të rregullueshme dhe mbajtëse qoshe për injektim ngjitës për aplikim në terren në mënyrë të përshtatshme2, Përdorni pajisje të importuara me cilësi të lartë ose pajisni me pajisje shtëpiake me cilësi të lartë.3, Seritë e kafazit të jashtëm përdorin vulën e trefishtë për të përmirësuar rezistencën ndaj ujit, ngushtësinë e ajrit dhe izolimin e zërit të dritares së kafazit të aluminit.4, Stili i hapjes së shumëfishtë: Anim&Kthehu, largohu...5, Zbatohet për dekorimin e shtëpisë dhe blerjen në grup të projektit.
Xingfa Paxdon 110 Këllëf Alumini Dritaret Çmimet XFB009
110 Dritaret e integruara me kasë të dyfishtë&Dyer·Për klientët ofrohen opsione standarde dhe premium· Dizajni i sistemimit: brezi dhe korniza janë në sipërfaqen e bashkimit, rrjedhje uji të padukshme, anim& kthesë, largim, gardhe sigurie të hapura, doreza funksionale me instalim të lehtë·Dizenjot racionale të kornizave të dritareve, pjesa e brendshme përdor rruazë të lakuar integrale, pamje të zbukuruara· Dizajni standard, ai përdor dizajnin e brazdës së lakuar për të përmirësuar bukurinë· Mund të personalizohet me performancë të specializuar energjetike, brazda xhami, instalim për përdorues të zonave të ndryshme gjeografike· Demonstrimi i modeleve të Unitetit dhe Sheshit· Të pajisura me shirita të papërshkueshëm nga zëri, të papërshkueshëm nga ujiTrashësia e profileve 1.4mm· Pajisje CMECH me shirit EPDM
Furnizuesi i dritares me këllëf të dyfishtë Xingfa 105 XFB015
105 Furnizuesi i dritares me këllëf të dyfishtëlDizajn i veçantë kulturor për zonën e ftohtë.lParmakë për bimë dhe lule për jetën e përditshme, një kombinim i ballkonit dhe dritarevelParmaku shumëfunksional përmirëson disponueshmërinë dhe punueshmërinë.lVarur me dy rrotullime anësore të përshtatshme për tregjet veriorelKombinime të shumta për hapësira të ndryshme të brendshmelIzolim termik i importuar cilësorshiritat, mbushësit e dhomës dhe ndarësi i ngrohtë i skajeve kënaqin tregun veriorlEkranet e dritareve mund të pajisen me bllokues të sigurisë për fëmijë.

Dërgoni kërkesën tuaj