Saldimi automatik me gardh alumini XINGFA e bën prodhimin e zgjuar

2022/06/04

Alumini Xingfa është furnizuesi kryesor i gardheve të aluminit në Kinë. Parmakë alumini përdoret gjerësisht në shtëpinë tonë.

Saldimi automatik me gardh alumini XINGFA e bën prodhimin e zgjuar
Dërgoni kërkesën tuaj


Në mjedisin aktual të tregut kompleks, integrimi me sukses i automatizimit, digjitalizimit, robotit inteligjent është çelësi për të siguruar efikasitetin dhe qëndrueshmërinë e zinxhirit të furnizimit. Vitet e fundit, me zhvillimin e kontrollit inteligjent, XINGFA insiston të rrisë cilësinë e produktit, stabilitetin si dhe rritjen e efikasitetit, duke ulur koston duke futur pajisje kontrolli inteligjente dhe duke përmirësuar prodhimin e automatizimit.Gardh alumini është një nga shembujt e shquar.

 

Në këto ditë, në punëtorinë e përpunimit të thellë XINGFA, ekziston një manipulues i ri i saldimit automatik që punon në vend. Rrethojat janë bërë nga profilet e aluminit me një proces saldimi të nevojshëm, i cili rekomandohet saldimi automatik.

 

Sipas XINGFA,parmakë alumini Porosia e prodhimit është rritur kohët e fundit, por procesi i saldimit është zakonisht jashtë planit, i cili ende nuk është në gjendje të përmbushë dorëzimin në kohë edhe prodhimi jashtë orarit është duke u zbatuar. Për të gjetur një zgjidhje më të mirë, XINGFA ka prezantuar robotët e prodhimit të saldimit automatik në vitet e fundit. Në fazën e hershme të testimit dhe rregullimit, objektet po paraqesin një rendiment të qëndrueshëm dhe të lartë të produktit në punë 24/7. Ai uli me sukses koston e prodhimit, zvogëloi presionin e punës dhe veçanërisht gjatë pandemisë globale, makina automatike është e lehtë për t'u menaxhuar dhe ndihmoi në reduktimin e efekteve të shpërthimeve dhe karantinës në punë dhe prodhim, duke rritur efikasitetin, shpejtësinë dhe rendimentin.

  

“Duke ulur rreth 30 mijë kosto pune çdo muaj, kostoja e objekteve do të mbulohet në pesë vjet, është e qëndrueshme për më shumë se 10 vjet.” Mbikëqyrësi i Punëtorisë së Precisionit XINGFA Sanshui, Z. XIE, deklaroi se.

 

Produktet me cilësi të lartë janë nga linja moderne e montimit të automjeteve. XINGFA si një duke udhëhequrkompania e profilit të aluminit në industri është duke ndjekur nga afër trendin e tregut dhe duke u shërbyer klientëve tanë me investime të vazhdueshme në prodhim të zgjuar dhe inteligjent, duke përfshirë objektet e fabrikës dhe linjën e montimit të automjeteve. Përveç kësaj, XINGFA insiston në zbatimin e automatizimit, dixhitalizimit dhe inteligjencës për të gjitha bizneset, në mënyrë që të jetë konkurrues dhe të krijojë më shumë vlera dhe lumturi në të ardhmen.

 


Dërgoni kërkesën tuaj