Brezat e dyerve të palosshme prej alumini janë prej xhami. Vizioni është i gjerë, i lehtë dhe i gjerë brenda. Xhami personalizohet bazuar në të preferuarat e përdoruesve. Teksturat dhe figurat e ndryshme janë pikturuar duke përfshirë çeq, kamile, jastëk me jastëk, twill pelenash e kështu me radhë, duke theksuar pamjen e syzeve. 

Dera e palosshme mund të bëhet prej druri, çelik hekuri, pvc dhe alumini. Materialet e ndryshme kanë funksione dhe efekte të ndryshme.

Dera e palosshme prej alumini ka këto përparësi: 1. kursim i hapësirës; 2. i lehtë dhe i gjerë; 3. dekorim.Derë e palosshme prej alumini Xingfa Paxdon XFB004
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është një prodhues kryesor i dyerve të palosshme në Kinë.【Përshkrim i produktit】1. Dizajni kundër ngjeshjes midis fletës së derës me rrotullim.2.Duble anash varur, thermal break, ngjyrat e dyfishta të hapësirës së brendshme dhe të jashtme mund të përshtaten me stile të ndryshme të dekorimit të shtëpisë.3. Pajisja e importuar e klasës së lartë siguron gjithë cilësinë e saj.4. Hapësira e madhe e hapjes merr rrezet e diellit dhe konvekcionin e ajrit.

Dërgoni kërkesën tuaj