Heatsink alumini përdoret gjerësisht në prodhimin tonë& Jeta

2022/05/21

ngrohës alumini është një term i përgjithshëm për pajisjet e induksionit dhe çlirimit të energjisë. Xingfa është një prodhues i jashtëzakonshëm i profileve të aluminit në Kinë.

Dërgoni kërkesën tuaj

Me zhvillimin e shpejtë të mekanizimit, zhvillimi i ngrohësit të aluminit është gjithashtu dukshëm i shpejtë. Lavamani i nxehtësisë është kudo në jetën tonë të përditshme për makinat, stacionin bazë të komunikimit, automobilat, energjinë e erës, furnizimin me energji elektrike, elektronikë, pajisje elektronike, dritë LED, pajisje mekanike, gjysmëpërçues, invetor, CNC, CPU dhe GPU në kompjuter, panelin kryesor, hard disk , furnizim me energji elektrike, memorie CD-ROM dhe kështu me radhë.  Heatsink është një term i përgjithshëm për pajisjet e induksionit dhe çlirimit të energjisë.

Në ditët e sotme janë bërë nga mbytet e nxehtësisëprofil alumini, dhe kanalet janë jashtëzakonisht të hollë që maksimizojnë përçueshmërinë termike. Rregullimi i finave është duke formuar një medium lëngu ftohës të ajrit. Lloji i pendëve të ngrohësve është kryesisht i rrëshqitur, i prerë, i kufizuar dhe i falsifikuar.


  

Ngrohësit e lulediellit maksimizojnë sipërfaqen përcjellëse ku nxehtësia transferohet në ajrin përreth. Kjo do të rriste ndjeshëm efikasitetin e përçueshmërisë, e cila është e përshtatshme për shumë pajisje elektronike. Nxehtësia e lulediellit aplikohet kryesisht për pajisjet VFD, NE, furnizimin me energji elektrike dhe fushat e teknologjisë së komunikimit. Produktet e aluminit për ngrohjen e lulediellit të XINGFA janë Produkte të teknologjisë së lartë të Guangdong.

Lavamanët e nxehtësisë zakonisht bëhen nga lidhjet e aluminit 6063 dhe 6061. Përçueshmëria dhe kapaciteti i tij i nxehtësisë janë jashtëzakonisht të larta dhe filmat e oksidimit nga anodizimi janë rezistent ndaj ndryshkut.Rezistenca ndaj korrozionit, qëndrueshmëria, lehtësia dhe avantazhet mbajtëse mund të mbajnë një nivel të caktuar presioni dhe force pa asnjë deformim dhe dëmtim, edhe nëse fijet janë jashtëzakonisht të hollë.


  

Profilet e aluminit janë të riciklueshme, plastike dhe të ekstruduara lehtë, të cilat mund të përpunohen në forma të ndryshme ftohësash. Pamjet e favorshme dhe dekorimi plotësojnë kërkesat e "të lehta, efikase, të riciklueshme, të kursimit të energjisë" në Kinë që i bën profilet e aluminit të shquar dhe konkurrues në materialin e ftohësit.


Lavamanët e nxehtësisë aplikohen gjerësisht në mekanikë, elektronikë, furnizimin me energji të erës, hekurudha, automjete dhe fushat për zgjerimin e sinjaleve të komunikimit që kënaq shumicën e klientëve nevojave.


Me zhvillimin e shoqërisë, gjithnjë e më shumë profile alumini do të përdoren në fusha të ndryshme dhe do të na sjellin komoditete.

 

Alumini Xingfa është i jashtëzakonshëmprodhuesi i profilit të aluminit në Kinë. Me tetë fabrika të vendosura në të gjithë vendin, alumini Xingfa është shfaqur si një emër i besueshëm në botën e pajisjeve të aluminit. Nga të gjitha llojet e profileve të brendshme të aluminit, duke përfshirë dritaret e aluminit, dyert e aluminit, muret me perde, transportin, aviacionin, transportin dhe produktet e industrisë së luftës së teknologjisë së lartë, alumini Xingfa përdor aluminin me cilësi më të mirë të qëndrueshme, rezistente ndaj korrozionit, i lehtë dhe i mirë. përcjellës i nxehtësisë dhe energjisë elektrike. Na kontaktoni për më shumë informacion mbi produktet e aluminit nga Xingfa!


Dërgoni kërkesën tuaj