Derë me ashensor dhe rrëshqitje prej alumini

Dera e ashensorit dhe rrëshqitjes së aluminit Xingfa kanë këto përparësi:

1. Dizajni koplanar i nivelit të plotë me breza kornizë me vija të drejta është i thjeshtë dhe i këndshëm;

2. Mbyllja me tre faza midis brezit dhe brezit përmirëson performancën e përgjithshme të vulosjes;

3. Cilësimi i kyçjes miraton modalitetin e kyçjes me shumë pika të dorezës, që do të thotë se brezi i dritares së hapjes mund të ndalet në çdo pozicion në shiritin udhëzues;

4. Dizajni i fshehur i kullimit të zhytur, nuk kërkohet mbulesë tradicionale kullimi;

5. Mbyllja e shiritave gome amortizues për të krijuar vula të shumta, me veprim të papërshkueshëm nga uji, izolues, zbutës, kundër tundjes;

6. Sistemi rrëshqitës-poshtë miraton udhërrëfyesin 304 prej çeliku inox me cilësi të lartë dhe duke kombinuar bashkëpunimin me rrotullën ngritëse të tipit u.

XFB014 Xingfa 135 Dyer me ashensor dhe rrëshqitës Lift derë rrëshqitëse
135 Dyer të reja ashensore dhe rrëshqitëselStabiliteti: udhëzuesrrota në të dy gjurmët e sipërme dhe të poshtme përbalancimi i fletës së brendshme të derës, sigurohuni që të jetë pa zhurmë dhe shmangni lëkundjen gjatë rrëshqitjes pa problemelKursimi i energjisë: Gjatë mbylljes, mbyllni shiritat dhe profilet në kontakt të ngushtë me njëri-tjetrin dhe ato janë hermetike. Xhami i zbrazët në korniza kursen energji.lBinarët e rrafshët: Dizenjot e shtigjeve të sheshta të kullimit të ujit, përmirësojnë praktikueshmërinë e jashtme, të pastra dhe të papërshkueshme nga uji.lSiguria: Nuk ka rreziqe të rënies gjatë hapjes, e qëndrueshme gjatë mbylljes.lPraktikueshmëria: zonë më e madhe e ndriçimit të ditës, dizajn i lëmuar i binarëve rrëshqitës në pjesën e poshtme, trashësi profili 2,5 mm për dritare të qëndrueshme.
Derë alumini, Derë ashensore, Ashensor&Derë me Rrëshqitje - Xingfa Alumini
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është prodhuesi kryesor i dyerve të aluminit në Kinë. Xingfa fokusohet në prodhimin e profileve të nxjerrjes së aluminit, dyerve rrëshqitëse të ashensorit, murit të perdes dhe profileve të tjera industriale të aluminit.

Dërgoni kërkesën tuaj