Profili i aluminit

Profili i aluminit përdoret gjerësisht në ndërtim, makineri, industri, etj. Xingfa është furnizuesi kryesor i profileve të aluminit në Kinë.

· Avantazhet e profilit të aluminit:

① Të lehta në peshë

② Tipar i fortë

③Përçueshmëri

④Rezistenca ndaj korrozionit

⑤Elastike 


Profili i dritares së aluminit Xingfa Thermal Break në gri dhe kokërr prej druri XFA020
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një furnizues kryesor i profileve të aluminit për thyerje termike në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikacion:Dritare alumini,Dere Alumini, etj.
Profili i aluminit të ekstruduar me elektroforezë alumini Xingfa XFA019
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të ekstruduar në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikacion:Dritare alumini,Dere Alumini, Kallep alumini,Muri i perdeve, etj.
Kompanitë e profilit të ekstrudimit të aluminit me cilësi të lartë për dyer dhe dritare XF018
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një kompani lidere e profileve të nxjerrjes së aluminit me porosi në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikacion:Dritare alumini,Dere Alumini, Kallep alumini,Muri i perdeve, etj.
Furnizuesi i profileve të aluminit me ngjyra prej druri Xingfa XFA011
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të veshjes me pluhur në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, etj.
Xingfa Kornizë Alumini Dyer Druri XFA049
Xingfa Aluminium mund të sigurojë një derë druri me kornizë alumini, kornizë alumini  për ju. Si prodhues i profileve të aluminit, Xingfa fokusohet në ofrimin e profileve të aluminit me cilësi të lartë.
Fabrika e profilit të aluminit të ekstruduar Xingfa XFA036
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një fabrikë lider në profilet e aluminit në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritarja prej alumini, Dera Alumini, Profili i Aluminit Industrial, Format e Aluminit, Muri Perde, etj.
Fasada e profilit të aluminit Xingfa XFA040
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritarja prej alumini, Dera Alumini, Profili i Aluminit Industrial, Formulari i Aluminit, Muri Perde, etj.
Prodhuesit e profilit të aluminit me veshje profesionale të drurit të anodizuar Xingfa XFA006
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të anodizuar në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6061, 6082, 6005, 6106, 6101 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: Argjend, Bronz, Shampanjë, E zezëTrashësia e filmit të anodizuar: 10μm, 15μm, 20μm, 25μmOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, Rrjetë Alumini, Tub alumini, etj.Xingfa Alumini Professional Xingfa Dru i Anodizuar me Përfundim Alumini Prodhuesit XFA006, Xingfa Alumini ka këmbëngulur në qasjet e kombinimit të kërkimit të pavarur&zhvillimin dhe bashkëpunimin me institutet kërkimore shkencore vendase dhe të huaja. Duke u mbështetur në katër R-të tona kombëtare dhe pesë provinciale&Në platformat D, Xingfa mban gjithmonë bashkëpunimin e ngushtë të industrisë, universitetit dhe kërkimit për të ofruar garanci të fortë për përmirësimin e aftësive të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së kompanisë, duke formuar kështu kompetencën bazë të vetë-pronësisë.
Derë Xingfa me profil alumini të ekstruduar prej druri XFA060
Alumini Xingfa, i themeluar në vitin 1984, u ofron klientëve tanë profilin profesional të aluminit të ekstruduar.
Xingfa Profili i personalizuar prej alumini me ngjyra prej druri XFA015
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të personalizuar në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, Mur perde, etj.
Xingfa Alumini Extrusions Alumini Anodized Prodhuesi XFA047
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një nga profilet kryesore të aluminit për prodhuesit e dyerve në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritarja prej alumini, Dera Alumini, Profili i Aluminit Industrial, Format e Aluminit, Muri Perde, etj.
Korniza e profilit të ekstruduar prej alumini Xingfa XFA038
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të ekstruduar në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritarja prej alumini, Dera Alumini, Profili i Aluminit Industrial, Formulari i Aluminit, Muri Perde, etj.

Dërgoni kërkesën tuaj