Strukturat e materialeve të profileve të aluminit ndikojnë në ajrosjen e dritareve

Nëntor 23, 2021

Kërkesa në rritje për kursim të energjisë për civilët, kërkesa më e lartë për nxjerrjen e kornizës së dritares prej alumini, ajrosja është çelësi i kursimit të energjisë së ndërtimit.

Dërgoni kërkesën tuaj

Konsumi i energjisë në ndërtesa është një nga konsumi kryesor i energjisë. Vitet e fundit, nga zhvillimi i shkencës, ardhja e teknologjisë dhe materialit të ri, kërkesa në rritje për kursim të energjisë për civilët dhe industrinë, veçanërisht, kërkesa më e lartë përnxjerrje e kornizës së dritares prej alumini, ajrosja është çelësi i kursimit të energjisë së ndërtimit.

 

Ngushtësia e ajrit është performanca e ndalimit të depërtimit të ajrit gjatë mbylljes së dritareve prej alumini. Ka tetë nivele të ndryshme, aq më e lartë është ajrosja më e mirë për kursimin e energjisë.


Dritaret dhe dyert e aluminit janë mbrojtja e parë e sigurisë së banorëve. Nëse ajrosja nuk është në nivelin standard, PM2.5 do të depërtojë lehtësisht në dhomë përmes hendekut. Niveli i ajrosjes përcakton gjendjen e ajrit të dhomës, ekspozimin e PM2.5 në ambientet e brendshme. Sa më i lartë të jetë ajrosja, aq më i mirë do të jetë ajri. Nga rruga, alternativa është instalimi i një ventilatori me ajër të pastër për të përmirësuar gjendjen e ajrit të brendshëm.

 


Me rritjen e standardit të jetesës, njerëzit kanë një kërkesë në rritje për mjedisin e banimit. Kondicioneri i përdorur në verë dhe radiatori që përdoret në dimër është bërë një nevojë themelore. ajrosja e dritareve dhe dyerve ndikon në nivelin e rehatisë së banimit të njerëzve. Nivelet e ajrosjes ndikojnë në transferimin dhe humbjen e nxehtësisë. Niveli më i lartë i ajrosjes, shumë më pak transferim i nxehtësisë dhe humbje. Ngushtësia e ajrit ndikon në humbjen e energjisë në dimër dhe verë.

 

ajrosja e dritareve dhe dyerve të aluminit zakonisht ndikohet nga disa arsye si p.shmateriale profilesh alumini dhe struktura, teknikat e montimit duke përfshirë rrjedhjet, furçat, shiritat e gomës.

 

Nëse ajrosja është e mangët, mund të shkaktojë gjithashtu pikë vese, myk dhe izolim të dobët të zërit. Përveç kësaj, nxehtësia dhe gazi helmues mund të rrjedhin dhe të ndikojnë lehtësisht gjatë rreziqeve nga zjarri. Dritaret dhe dyert e nivelit të cilësisë premium përdorin profile të forta të forta dhe shirita gome cilësore, montim delikat, izolues efektiv të papastërtive, gazit të tymit dhe zhurmës nga jashtë.


Dyert e dritareve si pjesë e ndërtesës, ajrosja ka një efekt të madh në kursimin e energjisë. Nuk ndikon vetëm në izolimin e nxehtësisë, rezistencën ndaj lagështirës, ​​rezistencën ndaj zhurmës, rezistencën ndaj zjarrit, por edhe mbrojtjen nga gazi dhe substancat e dëmshme dhe ajrimi i ajrit.

 

Konsumi i energjisë në ndërtesa është një nga konsumi kryesor i energjisë. Vitet e fundit, nga zhvillimi i shkencës, ardhja e teknologjisë dhe materialit të ri, kërkesa në rritje për kursim të energjisë për civilët dhe industrinë, veçanërisht, kërkesa më e lartë për ajrosjen e dritareve, ajrosja është çelësi i ndërtimit të energjisë. duke kursyer.

  

Ngushtësia e ajrit është performanca e ndalimit të depërtimit të ajrit gjatë mbylljes së dritareve. Ka tetë nivele të ndryshme, aq më e lartë është ajrosja më e mirë për kursimin e energjisë.

 

Dritaret dhe dyert e aluminit janë mbrojtja e parë e sigurisë së banorëve. Nëse ajrosja nuk është në nivelin standard, PM2.5 do të depërtojë lehtësisht në dhomë përmes hendekut. Niveli i ajrosjes përcakton gjendjen e ajrit të dhomës, ekspozimin e PM2.5 në ambientet e brendshme. Sa më e lartë të jetë ajrosja, aq më i mirë do të jetë ajri. Nga rruga, alternativa është instalimi i një ventilatori me ajër të pastër për të përmirësuar gjendjen e ajrit të brendshëm.

 

Me rritjen e standardit të jetesës, njerëzit kanë një kërkesë në rritje për mjedisin e banimit. Kondicioneri i përdorur në verë dhe radiatori që përdoret në dimër është bërë një nevojë themelore. ajrosja e dritareve dhe dyerve ndikon në nivelin e rehatisë së banimit të njerëzve. Nivelet e ajrosjes ndikojnë në transferimin dhe humbjen e nxehtësisë. Niveli më i lartë i ajrosjes, shumë më pak transferim i nxehtësisë dhe humbje. Ngushtësia e ajrit ndikon në humbjen e energjisë në dimër dhe verë.

 

Hermetueshmëria e dritareve dhe dyerve të aluminit zakonisht ndikohet nga disa arsye si materiali dhe struktura e profileve të aluminit, teknikat e montimit duke përfshirë rrjedhjet, furçat, shiritat e gomës.

 

Nëse ajrosja është e mangët, mund të shkaktojë gjithashtu pikë vese, myk dhe izolim të dobët të zërit. Përveç kësaj, nxehtësia dhe gazi helmues mund të rrjedhin dhe të ndikojnë lehtësisht gjatë rrezikut nga zjarri. Dritaret dhe dyert e nivelit të cilësisë premium përdorin profile të forta të forta dhe shirita gome cilësore, montim delikat, izolues efektiv të papastërtive, gazit të tymit dhe zhurmës nga jashtë.

 

Dritaret dhe dyert e aluminit si pjesë e ndërtesës, ajrosja ka një efekt të madh në kursimin e energjisë. Nuk ndikon vetëm në izolimin e nxehtësisë, rezistencën ndaj lagështirës, ​​rezistencën ndaj zhurmës, rezistencën ndaj zjarrit, por edhe mbrojtjen nga gazi dhe substancat e dëmshme dhe ajrimi i ajrit.

 


Dërgoni kërkesën tuaj