Dritarja rrëshqitëse e aluminit Xingfa ka performancë më të mirë të mbylljes së përgjithshme dhe strukturë më të sigurt. 


Xingfa Paxdon 158 Dritare rrëshqitëse&Dritare funksionale prej alumini me integrimin e dritares së këllëfës XFB011
Xingfa Paxdon 158 Dritare rrëshqitëse&Dritare funksionale prej alumini me integrimin e dritares së këllëfës XFB0111. Sistemi i integrimit të dyerve rrëshqitëse dhe dritareve të dritareve mund të shfaqë në mënyrë perfekte derën me shumë funksione.2. Zgjidhja e integrimit të ventilimit dhe privatësisë.3. Integrimi i dyerve dhe dritareve me rrjetë ekrani për të parandaluar mushkonjat.4. Dizajni special i gjurmës së poshtme zgjidh kullimin e ujit të portës së jashtme.5. Sigurimi i zgjidhjes së portës për vilë, shtëpi të ndërtuara vetë dhe shtëpi kopshtesh.
Xingfa Paxdon 110 Dritare rrëshqitëse prej alumini trefishe XFB001
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është lider prodhuesi i dritareve të aluminit në Kinë.【Përshkrim i produktit】1. Thyeni konventën dhe përmirësoni cilësinë e produkteve, trashësinë eprofil alumini është 1.8 mm2.Përdorni dizajnin e rrugës së sheshtë prej çeliku inox për të siguruar rrëshqitje të qetë, dhe të lehtë për t'u pastruar.3. Ngjyra e rregullt është e zezë mat, e lehtë për t'u përshtatur brenda, dhe e bën produktin luksoz.4. Mund të pajiset me dorezë të madhe dhe bravë të lëvizshme horizontale.5. Fleta e derës së brendshme shton dizajn të thjeshtë për të përmirësuar bukurinë vizuale.

Dërgoni kërkesën tuaj