Dritaret prej alumini kanë nevojë për mirëmbajtje të rregullt

Nëntor 06, 2021

Pasi të instalohen dritaret dhe dyert e aluminit të ekstruduar, ato përdoren kundër të gjitha dëmtimeve të ndryshme të motit dhe nën konsumimin e drejtë të përditshëm.

Dërgoni kërkesën tuaj

Një herëdritare alumini dhe dyert jane te instaluara, perdoren kundrejt te gjitha demtimeve te ndryshme te motit dhe nen konsumimin e perditshem. Dritaret dhe dyert plaken herë pas here, gomat plaken, hardueri metalik i ndryshkur etj. Prandaj, mirëmbajtja e rregullt është e nevojshme për të garantuar sigurinë dhe sigurinë.

 

1. Kontroll i rregullt për pajisje metalike

Pajisjet metalike po luajnë rolin e lidhjes së çdo pjese tëdritare alumini të ekstruduardhe dyert, madje duke ndikuar në qëndrueshmërinë. Por ka ende shumë njerëz që neglizhojnë rëndësinë e pajisjeve metalike. Gjurmët, boshtet, menteshat dhe dorezat duhet të pastrohen rregullisht derisa të hapet dhe mbyllet pa probleme. Zëvendësimi i pjesëve të dëmtuara me lajme pasi të jetë themeluar për të siguruar qëndrueshmëri. Njerëzit duhet të konsiderojnë zgjedhjen e materialit inox SUS304 si pajisje metalike të dyerve të dritareve. Është e lehtë për t'u pastruar dhe kontrolluar çdo vit.

 

2. Kontrolloni rregullisht ndërmjet mureve dhe dritareve për rrjedhje

Për shkak të ndryshimeve të motit, zgjerimi dhe tkurrja ndodhin pas një periudhe të gjatë kohore. Nëse zbulohen rrjedhje midis mureve dhe dritareve, ju lutemi kërkoni servisin të vizitojë dhe të kontrollojë për probleme. Pasi dritaret ose dyert janë deformuar, dritaret dhe dyert mund të mos mbyllen nga afër. Pikat e shiut do të rrjedhin në shtëpi.

 

3. Pastrim i rregullt

Dritaret dhe dyert duhet të pastrohen rregullisht. Është më mirë të përdorni garzë të butë ose bimë pambuku për të pastruar dhe për të shmangur gërvishtjet e sipërfaqes. Papastërtitë dhe mbeturinat në pistë duhet të pastrohen sa më shpejt që të jetë e mundur. Për atë papastërti kokëfortë, rekomandohet përdorimi i pastruesve dhe etanolit.Xingfa,Furnizuesi i dritareve të aluminit ka projektuar dritaren e aluminit me fletë të brendshme të jashtme dhe kornizë në sipërfaqen e bashkimit. Me dizajnin e strukturës së fshehur të kullimit të ujit, e gjithë dritarja nuk ka nevojë të pajiset me mbulesën e kullimit të paekspozuar. Dritaret e aluminit janë koncize dhe të sheshta brenda dhe jashtë dhe janë në përputhje me stilin e përgjithshëm të një ndërtese moderne. Ofrohet sistemi i dyerve me pamje të plotë me një kornizë anësore shumë të ngushtë. Nën pamjen moderne dhe shumë të thjeshtë, sipërfaqja super e madhe e ndriçimit është e pajisur me një kornizë anësore shumë të thjeshtë për të ofruar lidhje fleksibël të brendshëm dhe të jashtëm dhe për të shijuar pamjen e pafund.


Dërgoni kërkesën tuaj