Zhvillimi i dritareve prej alumini shkëlqen me ndërtesat

qershor 23, 2023

Furnizuesi i dritareve prej alumini Xingfa Aluminium ju tregon zhvillimin e dritareve dhe dyerve prej alumini.Dërgoni kërkesën tuaj

Nga shpella te kasollet me kashtë, kabina te betoni, banesat e njerëzve kishin zhvilluar lloje të ndryshme rezidencash gjatë mijëra viteve. Pas revolucionit industrial, rezidencat u ngritën në një fazë të re më të lartë. Njerëzit priren të fokusohen në shprehjen e artistit pas qëndrueshmërisë së armaturës dhe betonit. Gjithnjë e më shumë lloje materialesh po përdoren në fasada. Tani,Furnizuesi i dritareve të aluminit Xingfa Aluminium ju tregon zhvillimin e dritare alumini dhe dera.


Dizajni i fasadave është bërë tashmë një standard cilësor i ndërtesave


Një fasadë është përshtypja e parë e një ndërtese, kontakti me botën e jashtme, duke përfshirë muret,dritare alumini dhe dyer per strehim, ndryshim temperature, mbrojtje UV. Materialet e ndryshme të ndërtimit kanë gjuhë të ndryshme dizajni: guri për madhështinë, druri për të pa zbukuruar, xhami për vizion, alumini për substancial.

Pajisje e sistemit XINGFA në Rezidencën Guangzhou

 


Dritarja është baza strukturore e një ndërtese 


Fasada është një pëlhurë ndërtimi, shprehje e veçorive dhe stilit. Dritaret dhe dyert si shprehje e ndërtesës, po shfaqen në çdo zonë aktiviteti, janë kornizë vizioni, janë një filtër i hyrjes dhe daljes. Dritarja është pjesë thelbësore e historisë së lavdishme të arkitekturës së lashtë të Kinës për sa i përket stilit dhe funksioneve.


 Dritare e sistemit XINGFA


Zhvillimi i Windoor

 

Dritaret arkitekturore në Kinë kanë më shumë se 3000 vjet histori që nga Dinastia Shang, Zhou. Materialet e dritareve ishin zhvilluar nga shpella në fillim deri te druri, çeliku hekuri, alumini, pvc, termo thyerja dhe sistemi inteligjent inteligjent. Prej një zhvillimi të gjatë, dritarja po përmirëson pamjen e vizionit të fasadës, duke luajtur një rol jetik në kënaqjen e jetës së përditshme të njerëzve, është një simbol i rehatisë, është një thesar i kulturës kineze.


Sistemi XINGFA

 


Një ndërtesë pa dritare dhe dyer është e pabesueshme

 

Dritarja nuk është vetëm një dritë e kënaqshme e ditës, nga këndvështrimi arkitektonik, por edhe një pikë ndezjeje e fasadës, simboli i cilësisë, një ndërveprim i banimit me natyrën. Dritarja është një vrimë për të drejtuar dritën e ditës në dhomë, do të thotë të mbash dhomën të ngrohtë në dimër, hijen e diellit në verë. Është në gjendje të mbrojë nga moti dhe pluhurat, gjithashtu të ajrosë dhomën, të japë një vizion të hapur, por edhe privatësi, duke mbajtur zhurmën jashtë dhe duke mbajtur zërin brenda. Dritaret është tipari kryesor i dekorimit të fasadës së ndërtesës dhe dhomës, duke përfaqësuar cilësinë e një arkitekture.

Sistemi XINGFA

 


Trendi global i dritareve


Në sfondin e kulmit të karbonit dhe karbonit neutral, emetimi i ulët i karbonit ka qenë një rrjedhë kryesore e një shoqërie. Për sa i përket dizajnit të fasadës, performanca e kursimit të energjisë në dritare ka ndikim të madh në vlerën e një arkitekture. Të gjitha tiparet përkatëse të dritareve, duke përfshirë izolimin, ajrosjen, rezistencën ndaj zhurmës, përshtatshmërinë me mjedisin duhet të jenë të balancuara. Për sa i përket zgjedhjes së performancave dhe dizajnit, përputhja e stilit të produktit dhe e trupit kryesor të ndërtesës janë gjithashtu të rëndësishme. Performanca e produktit dhe vlera e kursimit të energjisë, ka dëshmuar me sukses pozicionin e tij në arkitekturë.

 

Sistemi XINGFA në Guangzhou


Me rritjen e ndërgjegjësimit për mbrojtjen e mjedisit në mbarë botën, standardi i jetesës së njerëzve është rritur. Ndërtesat po përditësohen vazhdimisht herë pas here. Produktet e dritareve lansohen me tendencë të kursimit të energjisë, inteligjencës, personalizimit, sistemimit, gjelbërimit dhe zhvillimit të qëndrueshëm. Produktet që janë të dizajnuara gjeografikisht dhe demografikisht jo vetëm që përmirësojnë mjedisin e jetesës, por gjithashtu reduktojnë konsumin e energjisë dhe ndërtojnë një fasadë tërheqëse. Duke ridizajnuar dritaret dhe dyert, ndërtesa do të shpërndajë vitalitetin dhe do të jetë një peizazh mahnitës për qytetin. 

 


Dërgoni kërkesën tuaj