Muri i perdeve

Muri i perdes është projektuar për t'i rezistuar depërtimit të ajrit dhe ujit. Përdoret gjithashtu për të thithur lëkundjet e ndërtesës të shkaktuara nga era dhe forcat sizmike. Meqenëse struktura e këtyre mureve është bërë nga korniza alumini, ajo është e qëndrueshme dhe ka hapësirë ​​për t'u mbushur me xham. Përveç kësaj, muret e perdes janë ideale për t'u përdorur sepse lejojnë që drita natyrale të kalojë përmes tyre, duke e bërë një ndërtesë më efikase në energji pasi përdoren më pak drita dhe llamba për të ndezur vendin. Krahasuar me muret e tjera të jashtme, muret e perdes së aluminit i japin gjithashtu një pamje të shkëlqyer faqes së ndërtesës.


Sistemi i murit të perdes me kornizë të fshehur - Xingfa
Alumini Xingfa, i krijuar në vitin 1984, ofron sistem profesional të murit të perdes për klientët tanë.
Mur perde me xham me ekspozim vertikal&Korniza horizontale e fshehur - Xingfa
Alumini Xingfa, i themeluar në vitin 1984, u ofron klientëve tanë sistem muri me perde me xham dhe kornizë perde.
Xingfa Mur perde alumini me kornizë plotësisht të ekspozuar
Xingfa, e themeluar në 1984, ofron mur profesional prej alumini. Muri i perdes me kornizë plotësisht të ekspozuar ka shumë përparësi.

Dërgoni kërkesën tuaj