Si të merreni me avullin në xhami të zbrazët?

2022/03/25

Xingfa ka një gamë të gjerë profilesh alumini cilësore, duke përfshirë dritare dhe dyer alumini, porta, parmakë, etj.

Dërgoni kërkesën tuaj

Me rritjen e standardit të jetesës, njerëzit do të zgjidhnin xhamin e zbrazët i cili ka rezistencë më të mirë ndaj zhurmës, izolim termik. Megjithatë, me kalimin e kohës, shumë njerëz pohuan se avulli/avulli shfaqet brenda xhamit të zbrazët, i cili është një pengesë për shikimin dhe zhgënjimin. Pse? Dhe si të zgjidhen këto probleme?Prodhuesi i dritareve të aluminit Xingfa Aluminium ju tregon arsyen.

 


Pse avulli dhe avulli shfaqen brenda xhamit të uritur?

 

Xhami i zbrazët përbëhet nga dy ose më shumë pjesë xhami ose më shumë shirita alumini. Shiritat e aluminit përbëhen nga kromatografia e filtrimit me xhel dhe ngjitësit silikoni. Nëse ndodhin gabime gjatë prodhimit, si p.sh. dështimi për të aplikuar izolues silikoni në mënyrë të barabartë ose mungon kromatografia e filtrimit me xhel, avulli dhe avulli mund të shfaqen në mes dhe të vazhdojnë të ndodhin kur të vijë dimri. Ajo gjithashtu ndikon në pamjen e pamjes dhe dritën e ditës.


 


Si ta zgjidhim atë që avulli dhe avulli shfaqen në mes të xhamit të uritur?

 

1. Zbuloni më parë arsyen. Nëse ka ndodhur rrjedhje me xhamin, ju lutemi kërkoni mirëmbajtje me përvojë për të rimodeluar xhamin.

 

2. Nëse është dështim i instalimit, rrjedhjet në izoluesit silikoni, avulli dhe avulli do të shfaqen gjithashtu brenda xhamit të zbrazët. Me rritjen e temperaturës, pikat e ujit do të shfaqen në mes të xhamit të zbrazët kur të ndodhë avullimi. Për zgjidhjen e këtyre çështjeve, duhet të vendoset ndarës në gota që heqin ndarësin origjinal dhe të aplikojnë një ndarës të ri. Mbajtja e një distancë prej 2 mm nga skaji do të jetë më mirë. Mbajtja e tij e thatë dhe e pastër është e nevojshme gjatë instalimit.

 

3. Nëse avullimi shkaktohet nga ndryshimi i temperaturës, rekomandohet hapja e dritareve për ajrosje derisa të shkojë avulli.


4. Nëse instalimi sapo ka përfunduar së fundmi, ju lutemi kërkoni mirëmbajtjen që të çmontojë produktin dhe ta lajë me acid fluorik të holluar.

 

5, Nëse avullimi do të kishte zgjatur për një kohë të gjatë, kjo do të thotë se syzet janë degjeneruese dhe të paaftë për t'u pastruar. Zëvendësimi i syzeve të reja gjithashtu mund ta zgjidhë çështjen.


Alumini Xingfa ka marrë një reputacion të madh si një i besueshëm prodhuesi i profilit të aluminit dhe furnizues gjatë viteve të përpjekjeve tona. Ne kemi një gamë të gjerë profilesh alumini cilësore, duke përfshirë dritare dhe dyer alumini, porta, parmakë, etj. Profilet tona të aluminit karakterizohen nga performanca superiore, dizajni i shkëlqyeshëm dhe çmimi i përballueshëm. Pra, me siguri do të gjeni materialin perfekt për projektet tuaja të ndërtimit kur bëni blerje me ne.


Dërgoni kërkesën tuaj