Profili alumini i elektroforezës

Xingfa Aluminium, një furnizues kryesor i profileve të aluminit për elektrofrezë, ka më shumë se 35 vjet përvojë në prodhimin e nxjerrjes me porosi të aluminit dhe zotëron 6 fabrika në Kinë për të përmbushur kërkesën e tregut në zgjerim të vazhdueshëm. Xingfa mund t'ju ofrojë gjithmonë profile nxjerrjeje alumini të përballueshme dhe cilësore në çdo kohë.


Profili më i mirë i aluminit Xingfa Electroforesis XFA004 FactoryPrice-Xingfa Alumini
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit elektroforezë në Kinë. Alumini Xingfaka marrë pjesë në hartimin e 1 standardit ndërkombëtar, 64 standardeve kombëtare dhe 25 standardeve të industrisë, zotëron 1200patentat kombëtare të profilit të aluminit, ofron më shumë se 200,000 lloje të specifikimeve të produktit dhe modeleve që mbulojnëtë gjitha fushat kryesore të aliazhit të aluminit dhe përfshin zgjidhjen e dritareve të aluminit, dyerve të aluminit dhe sistemit të mureve të perdes,pajisje elektronike, pajisje mekanike, transport hekurudhor, fluturim në hapësirë&aviacioni, anije dheprodukte të profilit të aluminit të fushave të tjera dhe projekte ndërtimi.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6061, 6082, 6005, 6106, 6101 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: Argjend, Bronz, Shampanjë, E zezëOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, etj.Xingfa alumini Profili më i mirë i aluminit Xingfa Elektroforeza XFA004 FabrikaÇmimi-Xingfa Alumini, Xingfa Aluminium është një ndërmarrje e famshme në shkallë të gjerë e specializuar në prodhimin e profileve arkitektonike të aluminit dhe profileve industriale të aluminit në Kinë, e cila ka qenë ndër prodhuesit kryesorë të profileve të aluminit në botë.
Xingfa Elektroforezë me Profil të Ekstruduar Alumini XFA022
Elektroforeza e profilit të ekstruduar prej alumini

Dërgoni kërkesën tuaj