Koncepti i kursimit të energjisë duke drejtuar nevojat e profileve të aluminit

2022/08/15

Profilet e aluminit të përdorura në dekorimin arkitekturor më parë tani po përdoren në dekorimin e shtëpisë.

Dërgoni kërkesën tuaj

Vitet e fundit, me rritjen e standardeve të jetesës, ngritjen e ndërgjegjësimit për shëndetin dhe riciklimin, industria shtëpiake e aluminit po bëhet plepi.Profilet e aluminit të përdorura në dekorimin arkitektonik më parë tani po përdoren në dekorimin e shtëpisë. Përparësitë dhe përfitimet e burimeve të aluminit për familjetekstrudimi i aliazhit të aluminit po marrin gjithnjë e më shumë klientë' njohje për shkak të riciklueshmërisë së tij dhe pa formaldehid.

 

Shumë raporte thanë se tregu i aluminit është i madh dhe i jashtëzakonshëm, por pengesa teknologjike është e ulët. Barriera e hyrjes është gjithashtu e ulët, shumë NVM drejtojnë si ndërmarrje familjare me një rezultat shumë të ulët nga të mësuarit imitues. Shumica e imazheve të markave të aluminit janë identike.

  

Konkurrenca e tregut është rivale dhe vendimtare. Kohët e fundit, numri i përgjithshëm i porosive është ulur. Shumë NVM me elasticitet me rrezik të ulët dhe kryesisht imitues mbyllen vazhdimisht. Janë 139 kompani që anuluan operacionin vitet e fundit.

 

※ Situata aktuale

 

Për momentin, Kina është një vend i madh prodhues dhe konsumues i aluminit. I pastër dheekstrudimet e aluminit të anodizuar prodhimi janë të dy top 1 në botë. Sipas të dhënave nga Byroja Kombëtare e Statistikave, prodhimi i aluminit të oksiduar dhe aluminit të pastër janë 73,132 dhe 37,08 milionë tonë metrikë, me normë rritjeje nga viti në vit përkatësisht 0,3%, 4,9%. Deri në fund të gjysmës së parë të vitit 2022, prodhimi i aluminit të oksiduar dhe aluminit të pastër janë 39.281 dhe 19.635 milionë tonë metrikë, me normë rritjeje nga viti në vit përkatësisht 11%, 10.1%.

 

Profesionalizimi i objektit të prodhimit dhe personalizimi i produktit është bërë një trend i pashmangshëm i zhvillimit të industrisë. Inovacioni dhe prodhimi i objekteve të procesit tani ka kaluar në kohën e inteligjencës së personalizuar, të zgjuar dhe të orientuar drejt shërbimit.

 


Kërkesa për sasinë e industrisë së përpunimit të aluminit do të vazhdojë të rritet në vitet e ardhshme. Nën inicimin e kursimit dhe riciklimit global të energjisë, kërkesa për alumin në ndërtesa, industrinë e makinave, amvisëri, elektronikë dhe objektet precize do të rritet vazhdimisht. Mund të zhvillojë gjithashtu industrinë e aluminit.

 

Xingfa Aluminium është një furnizues kryesor i profileve të aluminit në prodhimin e produkteve moderne të nxjerrjes së aluminit. Që kur kompania u themelua në 1984, ajo është fokusuar gjerësisht në R&D, e cila na ka ndihmuar në prezantimin e tendencave të reja në treg. Si furnizues profesionist i profileve të aluminit, ne besojmë në përsosmërinë e produkteve. Për më shumë informacion në lidhje me profilin e aluminit, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.


Në të ardhmen, portofoli i produkteve të XINGFA do të zgjerohet. Cilësia do të jetë e saktë. Produkti ka një vlerë të shtuar më të lartë. Për sa i përket teknikave të procesit të prodhimit, XINGFA do të kalojë për t'u orientuar drejt saktësisë. Objektet e procesit të prodhimit janë inteligjencë inteligjente.
Dërgoni kërkesën tuaj