Alumini Xingfa mund të prodhojë profilin e aluminit me veshje pluhuri sipas standardit AAMA dhe standardeve të tjera ndërkombëtare. Xingfa ka dy lloje linjash të prodhimit të veshjes me pluhur horizontal dhe vertikal për të përmbushur klientë të ndryshëm'kërkesë.

Xingfa Alumini Powder Veshura Nxjerrje Alumini i Zi XF017
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i nxjerrjes së aluminit të veshur me pluhur në Kinë.
Profili i aluminit me veshje pluhuri Xingfa me cilësi më të mirë Fabrika XFA003
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të veshjes me pluhur në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, Kallep alumini, Mur perde, etj.Xingfa alumini me cilësi më të mirë Profili i aluminit me veshje pluhuri Xingfa Fabrika XFA003, Në vitin 2009, për të përmbushur kërkesën e tregut në rritje të vazhdueshme, ndërsa zgjeron bazën e selisë në Sanshui District, Foshan City, Guangdong rovince, Xingfa Aluminium kanë themeluar me radhë në Provincat Xingfa Alumini inxiin , Chengdu në provincën Sichuan dhe Qingyang në provincën Henan, të cilat zgjeruan tregjet jugperëndimore, lindore dhe të Kinës veriore, realizuan strategjinë e distancës zero të prodhimit në zonën lokale, përdoruesit në zonën lokale dhe shërbimin në vend.

Dërgoni kërkesën tuaj