Produktet

Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit në Kinë. Xingfa është e specializuar në profil alumini, dritare alumini, derë alumini, mur perde, alumini industrial.

Duke u mbështetur në R të fortë&Aftësia D dhe ndjekja e vazhdueshme e cilësisë së shkëlqyer, Xingfa ka krijuar një rrjet të gjerë dhe të qëndrueshëm shitjesh në 30 vitet e fundit për të përmbushur kërkesat e klientëve në tregun global për produkte me cilësi të lartë.


Xingfa Paxdon 158 Dritare rrëshqitëse&Dritare funksionale prej alumini me integrimin e dritares së këllëfës XFB011
Xingfa Paxdon 158 Dritare rrëshqitëse&Dritare funksionale prej alumini me integrimin e dritares së këllëfës XFB0111. Sistemi i integrimit të dyerve rrëshqitëse dhe dritareve të dritareve mund të shfaqë në mënyrë perfekte derën me shumë funksione.2. Zgjidhja e integrimit të ventilimit dhe privatësisë.3. Integrimi i dyerve dhe dritareve me rrjetë ekrani për të parandaluar mushkonjat.4. Dizajni special i gjurmës së poshtme zgjidh kullimin e ujit të portës së jashtme.5. Sigurimi i zgjidhjes së portës për vilë, shtëpi të ndërtuara vetë dhe shtëpi kopshtesh.
Furnizuesi i dritares me këllëf alumini të dyfishtë Xingfa Paxdon 105 XFB007
Furnizuesi i dritares me këllëf alumini të dyfishtë Xingfa Paxdon 105 XFB0071. Dritarja e kulturës veriore të prodhuara profesionale.2. I kombinuar me kulturën e ballkonit, mund të shtojë mbështetje ballkoni për të vendosur vazo dhe vazo të varur dhe për të sjellë kënaqësi në jetën tonë.3. Parmak multifunksional përmirëson disponueshmërinë dhe punueshmërinë.4. Zbulimi i dritares së dyfishtë të kafazit me rrotullim plotëson kërkesat e jetës veriore.5. Grupi i shumëfishtë mund të plotësojë kërkesat e hapësirës së ndryshme6. Shiriti i gjerë izolues i importuar i nxehtësisë, dhoma mbushëse dhe buza e ngrohtë e xhamit mund të plotësojnë kërkesat e zonës së ftohtë.7. Ekranet e dritareve mund të pajisen me bllokues të sigurisë për fëmijë.
Profili i dritares së aluminit Xingfa Thermal Break në gri dhe kokërr prej druri XFA020
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një furnizues kryesor i profileve të aluminit për thyerje termike në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikacion:Dritare alumini,Dere Alumini, etj.
Profili i aluminit të ekstruduar me elektroforezë alumini Xingfa XFA019
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të ekstruduar në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikacion:Dritare alumini,Dere Alumini, Kallep alumini,Muri i perdeve, etj.
Dyer me rrëshqitje të brendshme Xingfa Paxdon 105 XFB002
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është një prodhues kryesor i dyerve rrëshqitëse në Kinë.【Përshkrim i produktit】1. Thyeni konventën dhe përmirësoni cilësinë e produkteve, trashësia e profilit të aluminit është 1.8 mm2.Përdorni dizajnin e rrugës së sheshtë prej çeliku inox për të siguruar rrëshqitje të qetë, dhe të lehtë për t'u pastruar.3. Ngjyra e rregullt është e zezë mat, e lehtë për t'u përshtatur brenda, dhe e bën produktin luksoz.4. Mund të pajiset me dorezë të madhe dhe bravë të lëvizshme horizontale.5. Fleta e derës së brendshme shton dizajn të thjeshtë për të përmirësuar bukurinë vizuale.
Kompanitë e profilit të ekstrudimit të aluminit me cilësi të lartë për dyer dhe dritare XF018
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një kompani lidere e profileve të nxjerrjes së aluminit me porosi në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikacion:Dritare alumini,Dere Alumini, Kallep alumini,Muri i perdeve, etj.
Derë e palosshme prej alumini Xingfa Paxdon XFB004
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është një prodhues kryesor i dyerve të palosshme në Kinë.【Përshkrim i produktit】1. Dizajni kundër ngjeshjes midis fletës së derës me rrotullim.2.Duble anash varur, thermal break, ngjyrat e dyfishta të hapësirës së brendshme dhe të jashtme mund të përshtaten me stile të ndryshme të dekorimit të shtëpisë.3. Pajisja e importuar e klasës së lartë siguron gjithë cilësinë e saj.4. Hapësira e madhe e hapjes merr rrezet e diellit dhe konvekcionin e ajrit.
XFB014 Xingfa 135 Dyer me ashensor dhe rrëshqitës Lift derë rrëshqitëse
135 Dyer të reja ashensore dhe rrëshqitëselStabiliteti: udhëzuesrrota në të dy gjurmët e sipërme dhe të poshtme përbalancimi i fletës së brendshme të derës, sigurohuni që të jetë pa zhurmë dhe shmangni lëkundjen gjatë rrëshqitjes pa problemelKursimi i energjisë: Gjatë mbylljes, mbyllni shiritat dhe profilet në kontakt të ngushtë me njëri-tjetrin dhe ato janë hermetike. Xhami i zbrazët në korniza kursen energji.lBinarët e rrafshët: Dizenjot e shtigjeve të sheshta të kullimit të ujit, përmirësojnë praktikueshmërinë e jashtme, të pastra dhe të papërshkueshme nga uji.lSiguria: Nuk ka rreziqe të rënies gjatë hapjes, e qëndrueshme gjatë mbylljes.lPraktikueshmëria: zonë më e madhe e ndriçimit të ditës, dizajn i lëmuar i binarëve rrëshqitës në pjesën e poshtme, trashësi profili 2,5 mm për dritare të qëndrueshme.
Furnizuesi i profileve të aluminit me ngjyra prej druri Xingfa XFA011
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të veshjes me pluhur në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, etj.
Xingfa Paxdon 110 Dritare rrëshqitëse prej alumini trefishe XFB001
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është lider prodhuesi i dritareve të aluminit në Kinë.【Përshkrim i produktit】1. Thyeni konventën dhe përmirësoni cilësinë e produkteve, trashësinë eprofil alumini është 1.8 mm2.Përdorni dizajnin e rrugës së sheshtë prej çeliku inox për të siguruar rrëshqitje të qetë, dhe të lehtë për t'u pastruar.3. Ngjyra e rregullt është e zezë mat, e lehtë për t'u përshtatur brenda, dhe e bën produktin luksoz.4. Mund të pajiset me dorezë të madhe dhe bravë të lëvizshme horizontale.5. Fleta e derës së brendshme shton dizajn të thjeshtë për të përmirësuar bukurinë vizuale.
Xingfa System Dyer Franceze Alumini UK XFB013
Sistemi francez i dyerve prej alumini ESD100 ofron një larmi zgjidhjesh me shtytje, të tilla si binarët e dyfishtë, binarët e dyfishtë dhe tre binarët me performancë të shkëlqyer të produktit dhe kosto relativisht të ulëta. Sistemi mund të pajiset me dyer speciale të ekranit të pasmë për të përmbushur kërkesat e ndryshme të projektit.1.Mbyllja me tre faza midis paneleve përmirëson performancën e vulosjes midis paneleve të dyerve;2.Sedilja e fshehur e pikës së kyçjes ka një nivel më të lartë kundër vjedhjes dhe mund të shmangë në mënyrë efektive dëmtimin nga përplasja e shkaktuar nga ekspozimi i pikës së kyçjes;3.Shina udhëzuese prej çeliku inox 304 me cilësi të lartë dhe rrotulla ngritëse në formë U, e cila e bën atë të funksionojë pa probleme;4.Dera speciale e ekranit të pasmë është e disponueshme, e përshtatshme për t'u instaluar dhe ofron performancë të shkëlqyer të produktit.
Xingfa Kornizë Alumini Dyer Druri XFA049
Xingfa Aluminium mund të sigurojë një derë druri me kornizë alumini, kornizë alumini  për ju. Si prodhues i profileve të aluminit, Xingfa fokusohet në ofrimin e profileve të aluminit me cilësi të lartë.

Dërgoni kërkesën tuaj