Pesë këshilla për blerjen e dyerve dhe dritareve prej alumini cilësor

shkurt 11, 2022

Me rritjen e tregut, gjithnjë e më shumë arkitektë po përdorin rezidenca dhe akomodimeekstrudimet e dyerve prej aluminidhe dritare. Prandaj, klientët duhet të zotërojnë njohuritë bazë për të dalluar të mirat dhe të këqijatekstrudimi i aliazhit të aluminitMateriale.

Dërgoni kërkesën tuaj

Me rritjen e tregut, gjithnjë e më shumë arkitektë po përdorin rezidenca dhe akomodime ekstrudimet e dyerve prej alumini dhe dritare. Prandaj, klientët duhet të zotërojnë njohuritë bazë për të dalluar të mirat dhe të këqijatekstrudimi i aliazhit të aluminit Materiale. 

Si të dalloni përfitimet dhe të metat e dritareve të aluminit& dyert? Nuk ka rëndësi nxjerrjet e dyerve të aluminit (përfshirë derën izoluese) ose dritaret, pronarët e pronave duhet t'i marrin parasysh këto: 

 

Këshilla 1: Materiali

 

Materialet e dritareve dhe dyerve alu kanë tre aspekte kryesore: profile, xham dhe metal. Ndërsa blejnë, pronarët e pronave fokusohen vetëm në profilet dhe trashësinë e xhamit, por anashkalojnë cilësinë e harduerit metalik, nuk është gjithëpërfshirës dhe kritik. Në fakt, vendi ka vendosur një sërë standardesh kombëtare për dritaret dhe dyert e aluminit. Profilet e aluminit që përdoreshin për dritare dhe dyer cilësore zakonisht arrijnë standardet kombëtare për sa i përket fortësisë, forcës dhe filmit të anodizuar. Për shembull, standardet kombëtare kërkojnë që trashësia e profileve për dritaret të jetë e barabartë dhe mbi 1.2 mm, filmi i anodizuar duhet të jetë deri në 10 μm. Xham i kalitur dhe pajisje metalike prej çeliku inoks me cilësi të lartë për qëllime të qëndrueshme dhe të sigurisë. Sepse çeliku inox ka veti fizike më të mira se alumini. Materialet e rrotave duhet të përdorin POM për shkak të gërryerjes, fortësisë dhe qëndrueshmërisë.

 

Këshilla 2: Procesi

 

Përbërësi i mirë kërkon kuzhinier të shkëlqyer. Teknologjia e dritareve dhe dyerve të aluminit është e zakonshme, në mënyrë që montimi i dritareve dhe dyerve të jetë intensiv i punës. Prandaj, montimi i produktit kërkon aftësi delikate. Montimi i dritareve dhe dyerve kërkon nivel të lartë aftësish. Dritaret dhe dyert me cilësi të lartë kanë prerje të lëmuar dhe kënde të përsosura (zakonisht 45° ose 90°). Dritaret dhe dyert nuk duhet të kenë një hendek të qartë pas montimit, mbyllje të mirë, hapje dhe mbyllje pa pengesa. Dritaret dhe dyert me defekt, inferior do të kenë vulosje dhe Çështjet e rrjedhjes Nën mot të keq, presioni i fortë i erës mund të shkaktojë plasje, rënie, rrezik për jetën dhe humbje të pronës.

 

 

Këshilla 3: Outlook

 

Ndërsa zgjedhin dritare dhe dyer alumini, njerëzit zakonisht i kushtojnë vëmendje modeleve të pamjes, pikturës, por anashkalojnë membranën e përbërë. Ky lloj filmi i prodhuar nga njeriu është rezistent ndaj alkaleve, gërryes, shkëlqyes dhe rezistent ndaj zjarrit. Prandaj, rekomandohet gjithmonë krahasimi horizontal i produkteve të ndryshme. Artizanati i xhamit është individual dhe varet nga preferencat personale.

 


Këshilla 4: Çmimi

 

Për shkak të kostos së dritareve dhe dyerve janë rreptësisht në lidhje me çmimin e shufrës së aluminit, çmimi i dritareve dhe dyerve është konkurues i qëndrueshëm në një periudhë kohore. Në përgjithësi, dritare alumini cilësore& dyert kane cmim premium. Produktet inferiore dhe me defekt përdorin mbetje alumini të riciklueshme që përmbajnë një sasi të madhe substancash. Trashësia e këtyre profileve të aluminit është zakonisht rreth 0,6-0,8 mm dhe vetitë fizike si forca në tërheqje, forca e rrjedhshmërisë janë shumë më të ulëta se standardet kombëtare. Këto lloj produktesh janë të pasigurta dhe të pasigurta. Pronarët e pronave duhet të jenë të kujdesshëm ndaj tundimit të çmimeve të lira dhe të anashkalojnë sigurinë personale dhe të të tjerëve.

 

 

Këshilla 5: Funksionet

 

Funksionet e produktit vendosen nga mjedisi i përdorimit të tij. Por zakonisht, ka disa aspekte që duhet të merren parasysh. 


· Fortësia: varet shumë nga materiali nëse mund të përballojë presionin. 

· Hermeshtueshmëria: varet nga mbyllja e strukturës midis brezave dhe kornizave.

· I papërshkueshëm nga uji: reflektohet nga rrjedhja e ujit, kanalizuesi.

· I papërshkueshëm nga zëri: reflektohet nga xhami i zbrazët


Gjithashtu, ka shumë aspekte të tjera si shirita gome, termoizolimi, qëndrueshmëria e rrotave najloni, bravat.Alumini Xingfa, i themeluar në 1984, është lider Furnizuesit e profilit të dritareve të aluminit në Kinë. Alumini Xingfa ka pesë fabrika në Kinë, e cila ndodhet në rrethin e qytetit Foshan Sanshui, në qytetin Foshan në rrethin Nanhai, në provincën Jiangxi në qytetin Yichun, në provincën Henan në qytetin Qinyang, në provincën Sichuan në qytetin Chengdu. Alumini Xingfa ka këmbëngulur në qasjet e kombinimit të kërkimit të pavarur&zhvillimin dhe bashkëpunimin me institutet kërkimore shkencore vendase dhe të huaja. Duke u mbështetur në katër R-të tona kombëtare dhe pesë provinciale&Në platformat D, Xingfa mban gjithmonë bashkëpunimin e ngushtë të industrisë, universitetit dhe kërkimit për të ofruar garanci të fortë për përmirësimin e aftësive të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së kompanisë, duke formuar kështu kompetencën bazë të vetë-pronës.Dërgoni kërkesën tuaj