Shërbimi

Në vitin 2009, për të përmbushur kërkesën e tregut në zgjerim të vazhdueshëm, ndërsa zgjeronte selinë, Xingfa, furnizuesi kryesor i profileve të aluminit në Kinë, ka krijuar me sukses filialet në Yichun, Provinca Jiangxi, Chengdu, Provinca Sichuan dhe Qingyang, Provinca Henan, të cilat zgjeroi tregjet e Kinës jugperëndimore, lindore dhe veriore, arriti'Distanca zero' strategji duke kombinuar prodhimin, përdoruesit dhe shërbimin në zonën lokale dhe të fokusuar shumë në kryerjen e shërbimeve më të mira dhe më të shpejta për klientët. Vitet e fundit, duke u mbështetur në zgjerimin e prodhimit me precizion, dritaret e aluminit&zhvillimi i sistemit të dyerve, përdorimi i integruar mjedisor dhe module të tjera të reja, Xingfa është zhvilluar dhe është bërë një pionier në të gjithë industrinë.


Procesi i prodhimit të produkteve profesionale të aluminit Xingfa

Xingfa Aluminium ka marrë pjesë në hartimin e 1 standardit ndërkombëtar, 64 standardeve kombëtare dhe 25 standardeve të industrisë, zotëron 1200 patenta kombëtare të profilit të aluminit, ofron më shumë se 200,000 lloje të specifikimeve dhe modeleve të produkteve që mbulojnë të gjitha fushat kryesore të profilit të nxjerrjes së aluminit dhe përfshin zgjidhjen nga dritare alumini& Sistemi i dyerve dhe perdeve prej alumini, pajisje elektronike, pajisje mekanike, transport hekurudhor, fluturim në hapësirë&Produktet e profilit të aluminit të aviacionit, anijeve dhe fushave të tjera dhe projektet e ndërtimit.

Xingfa Aluminium ka këmbëngulur në qasjet e kombinimit të kërkimit të pavarur&zhvillimin dhe bashkëpunimin me institutet kërkimore shkencore vendase dhe të huaja. Duke u mbështetur në katër R-të tona kombëtare dhe pesë provinciale&Në platformat D, Xingfa mban gjithmonë bashkëpunimin e ngushtë të industrisë, universitetit dhe kërkimit për të ofruar garanci të fortë për përmirësimin e aftësive të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së kompanisë, duke formuar kështu kompetencën bazë të vetë-pronësisë.

NA KONTAKTONI
Nëse keni më shumë pyetje, na shkruani
Emri
E-mail
përmbajtja

Dërgoni kërkesën tuaj