Nxjerrja dhe dyert e kornizës së dritareve prej alumini të hollë theksojnë jetën e cilësisë së lartë

2022/06/24

Nxjerrja e hollë e kornizës së dritares prej alumini dhe profili i derës së aluminit janë gjithnjë e më të njohura në jetën tonë moderne.

Dërgoni kërkesën tuaj

Thjeshtësia tani është bërë gjithnjë e më e popullarizuar në jetën tonë moderne dhe është demonstruar gjerësisht në dekorimin e shtëpisë. Brenda kësaj, më e rëndësishmja prej saj është e paktanxjerrje e kornizës së dritares prej alumini dheprofili i derës së aluminit. Vetitë e dritës së ditës, ndjesia e dimensionit, pamja, funksionet tani janë duke u shtyrë nga elementë të dizajnit. Dhe në ditët e sotme vlera e profileve të holla të aluminit është vërtetuar në shumë vende si ballkone, dhoma gjumi, banjo, kuzhina e deri në gardërobë.

 

1. Dizajni i thjeshtë i produktit e bën dhomën edhe më të bukur


Krahasuar me dritaret dhe dyert tradicionale, dritaret dhe dyert me profile të holla alumini janë plotësisht funksionale edhe pse janë të holla. Dritaret dhe dyert janë të papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj zhurmës, ndaj termo-brejtjes dhe operohen të sigurta me bluarje delikate, pa ndonjë varje komplekse dhe duke ruajtur vlerën e saj thelbësore të dizajnit. Ato janë me rrëshqitje të lehtë, strukturë të qëndrueshme, funksion suprem, sigurojnë shtëpinë si dhe ofrojnë pamje jashtëzakonisht të bukura.

 

2. Hollësia, pamja e pafundme brenda hapësirës së kufizuar të dhomës

 

Hollësia ka thyer peshën e traditës, ka reduktuar kompleksin e shikimit dhe duke përdorur artin e pikës, vijës, sipërfaqes për të zgjeruar vizionin, për të shijuar pamjen e pakufizuar. Krahasuar me murin e trashë, duke përdorur derën e hollë rrëshqitëse për të ndarë zonën funksionale, vizioni i dhomës zgjerohet dhe ndriçimi ruhet.

  

3. Ndani dhomën gjatë hapjes dhe ruani privatësinë gjatë mbylljes

 

Duke hapur dritaret me profile të holla, dielli mund të mbushë dhomën. Dhoma do të jetë më e ndritshme dhe vizioni do të zgjerohet. Dhoma nuk është më e mbyllur fort dhe atmosfera nuk është më e dëshpëruar. Të jesh i qetë në dhomë dhe të shijosh peizazhet natyrore pa dalë jashtë. Pasi mbyllet, ndan bazën e hapësirës së dhomës sipas funksionit, e mban dhomën të qetë njëherë e përgjithmonë.

  

4. Thyerja e modeleve tradicionale, duke fuqizuar cilësinë e jetës.

 

Duke shkuar përtej kufijve dhe duke thyer dizajnet tradicionale, dera e hollë rrëshqitëse është thjesht thjeshtim dhe pamje, por edhe funksion dhe performancë. Nga qëllime ekonomike dhe estetike, materiali cilësor dhe arti delikat e bëjnë dhomën komode dhe mrekullisht të mirë.


Dera e hollë rrëshqitëse, një ide e thjeshtësisë, po vendos pamjen e stinëve në produktet dhe po portretizon rrezet e diellit gjatë gjithë jetës.


Dërgoni kërkesën tuaj