Dhomë dielli është përdorur gjerësisht në çatitë, kopshte për hapësirë ​​të lirë, palestra dhe aktivitete të tjera familjare. Alumini Xingfa fokusohet në lëndën e parë, komponentin dhe hulumtimin e plotë të performancës së dritareve. Ne kemi laborator të profilit të aluminit të njohur në nivel kombëtar dhe reciprokisht të njohur ndërkombëtarisht dhe qendër inspektimi dhe testimi fizikokimik të ndërtuar nga ne dhe të pajisur me pajisje të sakta dhe specifikime eksperimentale të sistemuara, të njohura ndërkombëtarisht reciprokisht dhe teste.


Profili alumini Xingfa Paxdon për Sunroom XFB005
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është një prodhues kryesor i dhomave të diellit në Kinë.【Përshkrim i produktit】1.Dhomë standarde diellore për të përmbushur kërkesat e sistemit të ndryshëm.2.Pa asnjë vidë shtesë në pamje, koncize por mos e humbni konotacionin.3.Forma të ndryshme formojnë vende të ndryshme.

Dërgoni kërkesën tuaj