Tre këshilla për të identifikuar profilin e mirë të dritares prej alumini

2021/11/27

Profili i dritares me mbulesë alumini Xingfa është projektuar me fletë të brendshme të jashtme dhe kornizë në sipërfaqen e bashkimit.

Dërgoni kërkesën tuaj

Kur temperatura e sipërfaqes së objektit është më e ulët se temperatura e vesës, sipërfaqja e objektit mund të formojë ujë të kondensuar. Nëse uji i kondensatës, avulli, pikat e zeza, plasaritet brenda xhamit të uritur, do të thotë seprofili i dritares së aluminit ka probleme cilësore si teknikat e tharjes ose mbylljes. Nëse likuidimi, avullimi ndodh brenda dhe vesa derdhet deri në prag, është një fenomen natyror. Sa më të mëdha të jenë diferencat e temperaturës midis ambienteve të brendshme dhe të jashtme, aq më i spikatur do të jetë ai fenomen.

 

Si të zgjidhni dritare dhe dyer të shkëlqyera ajrosje për të parandaluar fenomenin e vesës?


1. Xham i zbrazët

Sistemi XINGFA përdor xhami të zbrazët të nivelit premium me fortësi të fortë, rezistencë ndaj presionit, rrafshueshmëri. Gazi argon injektohet në mes të dy gotave që përmirëson izolimin e zërit për të krijuar një mjedis të rehatshëm.

2. Shirita gome

Në përputhje me EPDM, lloje të ndryshme shiritash gome, teknikat e montimit të qosheve të kanalit, mund t'i rezistojë nxehtësisë, dritës dhe oksigjenit, veçanërisht ozonit, me thithje më të ulët të ujit, izolim, gërryerje dhe elasticitet. Pasi të mbyllet, mund të pengojë pikat e shiut, infiltrimin e vesës dhe transferimin e nxehtësisë.


3. Projektimi i kullimit të ujit

Dritaret dhe dyert përdorin dizajnin izobarik të zgavrës për të rritur performancën e papërshkueshme nga uji. Sistemi i kullimit të ujit të fundosur dhe dizajni i kullimit anësor zgjidhin problemet e pellgut të pistave.

Xingfa dritare me korsi alumini është projektuar me fletë të brendshme të jashtme dhe kornizë në sipërfaqen e bashkimit; me dizajnin e strukturës së fshehur të kullimit të ujit, e gjithë dritarja nuk ka nevojë të pajiset me mbulesën e paekspozuar të kullimit. Dritaret janë koncize dhe të sheshta brenda dhe jashtë, dhe janë në përputhje me stilin e përgjithshëm të ndërtesës moderne.

Ofrohet sistemi i dyerve me pamje të plotë me kornizë anësore shumë të ngushtë. Nën pamjen modem dhe shumë të thjeshtë, sipërfaqja super e madhe e ndriçimit është e pajisur me kornizën anësore shumë të thjeshtë për të ofruar lidhje fleksibël të brendshëm dhe të jashtëm dhe për të shijuar pamjen e pafund.

Për produktin e sistemit të dritareve dhe dyerve, doreza e serisë familjare të sistemit Xingfa është e lëmuar në pamje dhe e rregulluar me ngjyra nga inxhinierët e modelimit për qindra herë, për të qenë në përputhje me kornizën e përgjithshme dhe fletën dhe përvojën e këndshme të aplikimit.

Ne ofrojmë ngjyra të shumta natyrore për mbrojtjen e mjedisit në sipërfaqen e sipërfaqes seksionale për opsion, në mënyrë që arkitektët të kenë më shumë zgjedhje në përputhjen e ndërtesës së përgjithshme me dyer dhe dritare.


Dërgoni kërkesën tuaj