EV Stimulon kërkesën për profilet e nxjerrjes së aluminit të përdorura nga automjetet

prill 05, 2023

Kohët e fundit, profilet e nxjerrjes së aluminit të përdorura nga automjetet e lehta janë bërë një përmirësim i produktit kryesor i një drejtimi udhëheqës në ndryshim industrial.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zbatimi i politikave të objektivave të pikut të karbonit dhe neutralitetit të karbonit, suksesi fillestar i politikave industriale, përfundimi i zinxhirit të furnizimit, thyerja e pengesës së teknologjisë, hyrja e re në treg kanë sjellë shanse të reja për zhvillimin me cilësi të lartë të EV.

Nxjerrja e aliazhit të aluminit është një nga materialet më të përdorura, ekonomike dhe praktike për shkak të vetive të shkëlqyera fizike të lehta dhe përçueshmërisë së jashtëzakonshme. Për sa i përket prodhimit të makinave, ka pasur një zinxhir të plotë të furnizimit të produkteve në prodhim, derdhje+rrokullisje+ekstrudim+falsifikim. Produktet e derdhjes së aluminit përdoren si blloqe të motorëve të automjeteve, koka, tufë, parakolp, rrota, pajisje shtesë të motorëve. Pllakat e aluminit të rrotulluara me fletë metalike përdoren si karrocë makine, derë veture, sistem ftohjeje, guaskë baterie, folie baterie. Produktet e aluminit të nxjerrjes përdoren si parakolp, pezullim, pirgje dhe tabaka të tjera baterish. Produktet e falsifikimit të aluminit përdoren si rrota, parakolp, bosht me gunga. Të dhënat përkatëse tregojnë se shumë lloje automjetesh kanë një përqindje mesatare të aluminit të përdorur në derdhjen e aluminit 77%, aluminin e rrotullimit 10%, aluminin e nxjerrjes 10%, aluminin e farkëtimit 3%.


 


Pesha e lehtë është një metodë efektive e kursimit të energjisë në aspektin EV për momentin. Nën kërkesën e peshës së lehtë, teknologjia do t'u shërbejë gjithnjë e më shumë prodhuesve të automjeteve elektrike. Nga këndvështrimi i përgjithshëm, logjika kryesore e rritjes së kërkesës për pllaka alumini të përdorura nga automjetet dhe profilet e nxjerrjes është e preferueshme për peshën e lehtë. Nga rritja e numrit të EV në rrugë, të dhënat tregojnë se, deri në vitin 2025, madhësia e tregut të pllakave të aluminit dhe profileve të nxjerrjes do të arrijë në 50.4 trilionë dhe 34.2 trilionë. Rritja gjithëpërfshirëse e 2021-2025 do të jetë 26% dhe 24%.

 

Zhvillimi i EV është një revolucion strukturor i industrisë së makinave në Kinë, një matje strategjike për të promovuar mjedisin e gjelbër dhe mbrojtjen nga ndryshimet klimatike. Në vitet e fundit, automjete të lehta të përdoruraprofilet e nxjerrjes së aluminit ka një hapje në rritje në treg dhe u bë një përmirësim i produktit kryesor i një drejtimi udhëheqës në ndryshim industrial.


 

Profilet e nxjerrjes së aluminit të përdorur nga automjetet, nën popullaritetin në rritje të EV dhe prodhimeve të prodhimit, tani kanë një hendek të madh progresi. Ndërkohë, me politikat e objektivave për kulmin e karbonit dhe neutralitetin e karbonit, fletën e baterisë dhe aksesorët e aliazhit të aluminit, trupin e makinës,ekstrudimet e automobilave dhe një seri produktesh të zinxhirit të furnizimit do të ketë një kërkesë në rritje.Me një përvojë superiore prej mbi 38 vitesh, Xingfa ka udhëhequr industrinë e automobilave si një prodhues profesionist i profileve të aluminit. Më saktësisht, ne jemi të specializuar në prodhimin e profileve të nxjerrjes me porosi të aluminit dhe pajisjeve të tjera të ndryshme industriale të aluminit me shkathtësi të madhe. Prandaj, nëse doni të merrni në duart tuaja profilet tona premium të nxjerrjes së aluminit, të cilat pronarët e bizneseve ndërkombëtare i vlerësojnë, atëherë ndjehuni të lirë të merrni një ofertë të menjëhershme në internet. 

Dërgoni kërkesën tuaj