Profil alumini për përfundimin e drurit

Mbarimi i drurit është një trajtim normal shërbimi që duke përdorur dizajne druri lyen në profilet e aluminit. Profili i aluminit i përfundimit të drurit do të përmirësonte perceptimin stereo, paraqitjet e favorshme, pamjen e strukturës dhe performancat fizike si ngurtësia, rezistenca ndaj korrozionit, rezistenca ndaj motit dhe qëndrueshmëria. Është një material i përshtatshëm zëvendësues për drurin, në përputhje me aspiratën e miqësores me mjedisin.


Furnizuesi i profileve të aluminit me ngjyra prej druri Xingfa XFA011
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të veshjes me pluhur në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, etj.
Xingfa Kornizë Alumini Dyer Druri XFA049
Xingfa Aluminium mund të sigurojë një derë druri me kornizë alumini, kornizë alumini  për ju. Si prodhues i profileve të aluminit, Xingfa fokusohet në ofrimin e profileve të aluminit me cilësi të lartë.
Prodhuesit e profilit të aluminit me veshje profesionale të drurit të anodizuar Xingfa XFA006
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të anodizuar në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6061, 6082, 6005, 6106, 6101 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: Argjend, Bronz, Shampanjë, E zezëTrashësia e filmit të anodizuar: 10μm, 15μm, 20μm, 25μmOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, Rrjetë Alumini, Tub alumini, etj.Xingfa Alumini Professional Xingfa Dru i Anodizuar me Përfundim Alumini Prodhuesit XFA006, Xingfa Alumini ka këmbëngulur në qasjet e kombinimit të kërkimit të pavarur&zhvillimin dhe bashkëpunimin me institutet kërkimore shkencore vendase dhe të huaja. Duke u mbështetur në katër R-të tona kombëtare dhe pesë provinciale&Në platformat D, Xingfa mban gjithmonë bashkëpunimin e ngushtë të industrisë, universitetit dhe kërkimit për të ofruar garanci të fortë për përmirësimin e aftësive të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së kompanisë, duke formuar kështu kompetencën bazë të vetë-pronësisë.
Derë Xingfa me profil alumini të ekstruduar prej druri XFA060
Alumini Xingfa, i themeluar në vitin 1984, u ofron klientëve tanë profilin profesional të aluminit të ekstruduar.
Xingfa Profili i personalizuar prej alumini me ngjyra prej druri XFA015
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një prodhues kryesor i profileve të aluminit të personalizuar në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, Mur perde, etj.
Furnizues i profilit të aluminit të dritareve Xingfa për dritaret me këllëf druri XFA014
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një liderprofili i dritares së aluminitprodhues në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikacion:Dritare alumini,Dere Alumini, etj.
Xingfa Wood Grain Profiles Alumini Furnizues me nxjerrje alumini XFA012
Xingfa Aluminium, i themeluar në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një shtresë kryesore pluhuriprofil aluminiprodhues në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikacion:Dritare alumini,Dere Alumini, Kallep alumini,Muri i perdeve, etj.
Xingfa Windows Alumini dhe Druri XFA050
Xingfa Aluminium mund të sigurojë dritare alumini dhe druri, dritare alumini prej druri për ju. Si prodhues i profileve të aluminit, Xingfa fokusohet në ofrimin e profileve të aluminit me cilësi të lartë.
Profili i ekstruduar prej alumini me kokërr alumini Xingfa XFA013
Xingfa Aluminium, i themeluar në vitin 1984 dhe i listuar në HK në vitin 2008, është një prodhues lider i profileve të aluminit të ekstruduar me kokrra druri në Kinë.【Përshkrim i produktit】Aliazh alumini: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 dhe seri të tjera 6XXXTemperatura: T4, T5, T6Ngjyra: sipas kërkesave të klientëveOrigjina: Foshan, KinëAplikimi: Dritare alumini, Derë alumini, Kallep alumini, Mur perde, etj.
Dritarja e personalizuar e profilit të aluminit Xingfa Wood Finish XFA059
Xingfa Aluminium, i gjetur në 1984 dhe i listuar në HK në 2008, është një fabrikë lider e profileve të aluminit me porosi në Kinë.

Dërgoni kërkesën tuaj