Alumini XINGFA: Inovacion dhe Përparim

dhjetor 29, 2021

Alumini XINGFA është nominuar si tre radhazi "i pari i 20 më të mirëve të Kompanisë Kombëtare të Profilit të Aluminit".

Dërgoni kërkesën tuaj

Në dhjetë vitet e fundit, XINGFA kishte ndryshuar me shpejtësi, një bazë solide për zhvillimin e ardhshëm. Çdo kriter prodhimi ishte rritur në një nivel më të lartë. Ishte theksuar qëllimi për punë të palodhur. Efikasiteti i menaxhimit ishte optimizuar që përfytyronte një të ardhme të ndritshme dhe të lavdishme.

 

Përsëri në planin e trembëdhjetë pesë-vjeçar

 

Nga puna e palodhur e të gjithë kompanisë, XINGFA është nominuar si tre radhazi "e para e kombëtares".Kompania e profilit të aluminit Top 20' nga Shoqata e Industrisë së Metaleve me ngjyra të Kinës. Në vitin 2018, XINGFA është nominuar si "National The Third Batch of Champion Manufacture Enterprises" dhe është vlerësuar si Ndërmarrja Kombëtare e Demonstrimit të Inovacionit. Gjithashtu, XINGFA u nominua si '40 Vjetori i Reformës dhe Hapjes së Ndërmarrjeve të Merituara. Gjithashtu në vitin 2020, XINGFA është nominuar si e 57-ta e '500 më të mira të ndërmarrjeve prodhuese të Guangdong', e 472-ta e '500 më të mira të ndërmarrjeve prodhuese të Kinës', 11 vende më lart se viti i kaluar në renditje. Të gjitha këto arritje, janë dëshmi se XINGFA është ndërmarrja lider nëprofil alumini industrisë në Kinë. Vitet e fundit, XINGFA ka guxim të inovojë. Kërkimi dhe zhvillimi janë plot energji. XINGFA tani ka evoluar në ndërmarrje të orientuara me cilësi të lartë dhe ka ecur përpara së bashku me udhëzimet e "Planit të Katërmbëdhjetë Pesëvjeçar".

 

 

01 Evolucioni menaxherial

 

'Menaxhimi është gjithmonë një temë e vazhdueshme për një ndërmarrje.' XINGFA bazohet në realitete dhe i përkushtohet kombinimit të avantazhit të efikasitetit të menaxhimit të biznesit privat me komoditetin politik dhe menaxherial të kompanisë publike në mënyrë organike, duke rregulluar prodhimin dhe funksionimin.

 

 

Foto: XINGFA Precision Manufacture Workshop

XINGFA zbaton menaxhimin shkencor dhe koordinon burimet e prodhimit. Në të njëjtën kohë në menaxhimin jo të centralizuar siç është prodhimi, XINGFA inkurajon kreativitetin dhe konkurrencën, stimulon konkurrencën beninje për të rritur avantazhin konkurrues të biznesit. Nëpërmjet të gjitha përvojave, XINGFA filloi një projekt të 'Perfeksionimit të Prodhimit', duke përhapur idenë e prodhimit efikas në çdo punishte për të rritur efiçencën totale të prodhimit. Vitet e fundit, XINGFA Research Guild bazohet në prodhimin e realitetit, duke sugjeruar idenë e 'Çfarë të kontrollosh, çfarë të kënaqesh' në menaxhimin e seminarit.

 

02 Inovacioni dhe Kreativiteti

 

 

XINGFA rriti investimin në R&D çdo vit, krijoi në mënyrë aktive një platformë inovacioni. XINGFA tani ka iniciuar katër platforma kërkimore kombëtare, pesë për nivel provincial dhe katër baza demonstrative të bashkuara me kompani universitare që lidhin teknologjinë e nivelit të lartë nga palë të ndryshme. Platforma e inovacionit tërheq një grup teknikësh, inicion një sërë projektesh konkurruese, stimulon reformën e prodhimit dhe vetë-inovacionin. Deri më tani, XINGFA ka iniciuar 1 standard ndërkombëtar, 71 standarde kombëtare, 28 standarde industrie, 12 standarde grupi dhe më shumë se 1500 patenta produktesh në mbarë botën.

 

XINGFA rinovon produktet dhe teknologjitë, me qëllim "të gjelbërimit dhe riciklimit" dhe vazhdon të zhvillojë produkte të nivelit të lartë, të përditësuar, duke përfshirë ngarkesën e frigoriferit, ngrohësin, guaskën e baterisë HEV, varkën me shpejtësi të lartë, kuvertën e sipërme për anije, metro zbarra e sipërme dhe kallep konstruktive alumini. Shitjet e produkteve të listës së mësipërme kanë arritur në 30% nga totali. XINGFA ka ndryshuar nga profilet konstruktive të aluminit në një pluralizëm të integruar që diversifikon prodhimin, është gjithashtu një avantazh i nxitur nga fitimi i XINGFA.

 

03 Zhvillimi i markës

 

XINGFA këmbëngul të ruajë cilësinë e produktit, shërbimet dhe kulturën e biznesit si vlerë të markës, duke fuqizuar vazhdimisht biznesin. Vitet e fundit, XINGFA është bërë partneri më i besueshëm dhe më i besueshëm i 20 sipërmarrjeve kryesore të pasurive të paluajtshme të Kinës, duke qenë furnizuesi i materialeve të qindra ndërtimeve historike në mbarë Kinën. XINGFA po furnizon materiale profilesh alumini për projekte duke përfshirë "Rainbow Bridge" për 100-vjetorin e themelimit të Partisë Komuniste të Kinës, "Red Ribbon" i 70 Vjetorit të Themelimit të PRC, Ndërtesa e Kufirit të Urës Hong Kong-Zhuhai-Makao, Aeroporti Ndërkombëtar Chengdu Tianfu, Stacioni Hekurudhor Xiong'an dhe muzetë përkatës të historisë CPC.

 

Foto: Projektet XINGFA-Muzeu i Partisë Komuniste të Kinës

 

E ardhmja e planit pesëvjeçar të katërmbëdhjetë

 

 

XINGFA nuk e ka ngadalësuar kurrë ritmin e saj për të ecur përpara. XINGFA ka iniciuar “1234” Zhvillimi i Politikave, që nënkupton 1 vlerat thelbësore - Rritja e pozicionit në treg; 2 zbulim - pengesë e hyrjes në automjet dhe elektronikë alumini i përdorur; Objektivat 3 dimensionale - në aspektin e shitjeve, fitimit dhe pjesës së tregut brenda periudhës kohore afatshkurtër, afatmesme dhe afatgjatë; 4 aftësi - marketing, inovacion i drejtuar nga tregu, ofrimi i efikasitetit të produktit dhe aftësitë e mjaftueshmërisë së kapitalit.

 

Foto: Pamje ajrore e selisë së XINGFA

 

Bazuar në planin e përgjithshëm të zhvillimit, XINGFA ka planifikuar planin e “strategjisë së avullit lart e poshtë”, “strategjia e qarkullimit” dhe “strategjia e drejtuar nga inovacioni”. XINGFA pozicionohet në profilet e aluminit të ndërtimit, kapërcen barrierën e profileve të aluminit të përdorura në industri, duke iu përshtatur një revolucioni të ri teknologjik dhe industrial, duke kombinuar prodhimin dhe teknologjinë e informacionit, duke përparuar në inovacion, teknologji dhe menaxhim, duke arritur ndryshimin nga prodhimi tradicional në prodhim i zgjuar dhe dixhital, duke avancuar zhvillimin e biznesit me cilësi të lartë.


Dërgoni kërkesën tuaj