Xingfa u shpall 500 prodhuesit më të mirë në Guangdong

Nëntor 30, 2023

XINGFA, si një prodhues lider i profileve të aluminit, i cili është gjithashtu kompani strategjike e grupimeve industriale.

Dërgoni kërkesën tuaj

21 nëntor, në Foshan u mbajtën konferencat e 500 prodhuesve më të mirë të Guangdong 2023, mikpritëse nga Instituti i Ekonomisë Industriale dhe Universiteti Jinan, GMA dhe Komisioni i Zhvillimit dhe Reformës Provinciale Guangdong. Konferenca zbuloi listën e 500 prodhuesve më të mirë. XINGFA u dha si i 32-ti me xhiro prej 17.8 miliardë juanë, 4 pozicione më të larta se vitin e kaluar. Lista e demonstruar se XINGFA ka potenciale të mëdha dhe vitalitet biznesi në zhvillim, gjë që njihet edhe nga qeveria, shoqëria dhe e gjithë industria.

 


Lajmi thekson se vlerësimi i Listës bëhet nga pushteti vendor, i referuar nga shoqatat e biznesit, mbledhja dhe verifikimi i të dhënave ndiqet nga rregullat dhe kriteret ndërkombëtare të nominimit, rezultatet gjenerohen nga dhoma e recensuesve. 500 prodhuesit kryesorë janë udhëheqësit e ekonomisë së Guangdong, fuqia kryesore e rritjes dhe zhvillimit ekonomik të Guangdong.

 


XINGFA, si drejtues Prodhuesi i profileve të aluminit, e cila është gjithashtu kompani udhëheqëse e grupeve industriale strategjike Guangdong. Gati 40 vjet zhvillim, forcimi i menaxhimit, rinovimi i procesit të prodhimit, krijimi i vlerës së produktit, zbatimi i strategjisë së drejtuar nga inovacioni, XINGFA çliron maksimalisht potencialet e teknologjisë, organizimit, shërbimeve dhe inovacionit strukturor. Nga korporata e internetit, prodhimi i dixhitalizuar, zgjerimi i shërbimeve, menaxhimi informativ, XINGFA po zbaton reformimin dhe përmirësimin e teknologjisë, duke ndërtuar një fabrikë të zgjuar dhe inteligjente me konceptin e "kursimit të pastër dhe të energjisë". XINGFA ka krijuar një imazh të prodhuesit kryesor industrial, miqësor ndaj mjedisit.

 


Në fazën tjetër, XINGFA do të vazhdojë të kultivojë prodhimin, të promovojë nivel të lartë, dixhital dhe të pastër të prodhimit, të rrisë efikasitetin e prodhimit dhe konkurrencën me cilësi dhe vlerë më të lartë në një zhvillim të qëndrueshëm dhe të mëtejshëm.


Dërgoni kërkesën tuaj