Furnizuesi i profilit të aluminit XINGFA Dresses Up 2022 Pekin OWG

shkurt 23, 2022

Profili i aluminit të ekstruduar XINGFA kishte shkëlqyer gjithashtu në suksesin e plotë të Lojërave Olimpike Dimërore me kulturën dhe dizajnin e tij të biznesit.

Dërgoni kërkesën tuaj

Lojërat Olimpike Dimërore të Pekinit 2022 kishin përfunduar, atletët e ekipit të Kinës fituan 9 medalje ari, 4 argjendi dhe 2 bronzi që thyen rekordin më të mirë të ekipit të Kinës ndonjëherë. Lojërat Olimpike Dimërore nuk janë vetëm një ngjarje garash sportive, por edhe një shfaqje e shkencës, njerëzimit dhe mjedisit të gjelbër. Nga dizenjot e stadiumit tek simboli i eventit, në skenën e garës së artit dhe sportit me elektrik dore, XINGFAprofil alumini i ekstruduar kishte shkëlqyer edhe në suksesin e plotë të Lojërave Olimpike Dimërore me kulturën dhe dizajnin e saj të biznesit.

 

1. Qendra Kombëtare e Skijimit Alpin - ka nivelin më të lartë të pistës së skive në vend, gjithashtu të vetmen pistë skijimi me standarde olimpike.

 

Ski alpin përshëndetet gjithashtu si "ylli në kurorën e Lojërave Olimpike Dimërore". Qendra Kombëtare e Skive Alpine ndodhet në veriperëndim të distriktit Yanqing, Pekin, si një nga divizionet e Lojërave Olimpike Dimërore. Kjo ndarje përbëhet nga 7 pista skijimi, distanca totale prej 10 km dhe rënia më e lartë është deri në 900 m. Qendra Kombëtare e Skijimit Alpin është gjithashtu ndërtesa me lartësinë më të madhe në Pekin, e cila quhet 'Dëlindja e borës'. Qendra mbajti eventin Downhill, Super G, Sllallom Gjigant, Sllallom dhe ngjarje të tjera alpine.


Ndërtimi i Qendrës Kombëtare të Skijimit Alpin u shoqërua me vështirësi. Zona rurale pa ujë, pa energji, pa rrugë, me sinjal zero me lartësi të madhe, kushtet e mjedisit të ftohtë, të pjerrët dhe me rënie po shkaktojnë më shumë vështirësi në ndërtimin dhe furnizimin me materiale. XINGFA furnizon profile alumini të cilësisë supreme për konstruksionin e murit të perdes së Qendrës Kombëtare të Skijimit Alpin që vendos një guaskë të jashtme të qëndrueshme dhe të fortë për ndërtesën.

 

 

2. Sheshi i Lojërave Olimpike Dimërore - Stadiumi, trashëgimia e industrisë, kombinimi i ripërdorimit dhe përmirësimi i qytetit

 

Sheshi i Lojërave Olimpike Dimërore ndodhet në cepin veriperëndimor të Parkut Shougang në Distriktin Shijingshan, duke mbuluar një sipërfaqe prej rreth 80 hektarësh. Projekti i ndërtimit të Sheshit të Lojërave Olimpike Dimërore mbulon dhjetë nën-ndërtime, duke përfshirë Zyrën e Komitetit Olimpik Dimëror, Big Air Shougang, Qendrën Kombëtare të Trajnimit Olimpik Dimëror Sportiv, qendrën tregtare dhe objekte të tjera të lidhura me biznesin. Projekti përbëhet nga ndërtime krejt të reja dhe objekte të lashta prodhimi që ishin bërë një zonë organike demonstrimi e sporteve dimërore.

 

Rimodeloni ndërtesën e tanishme duke përfshirë një qendër trajnimi, qendra tregtare dhe ndërtesa përkatëse biznesi që tregojnë respekt për kulturën industriale, si dhe duke mbajtur idenë e gjelbërimit Olimpik dhe reduktimin e konsumit të burimeve. XINGFA është e përkushtuar për të vazhduar zhvillimin e gjelbër dhe të vazhdueshëm, duke u integruar në prodhim dhe duke dhënë një kontribut në Olimpiadën e gjelbër.

 

3. Fshati Olimpik Dimëror i Pekinit - ndërtuar për shëndetin dhe sigurinë, zhvillimin e ndërtimit të komunitetit

 

Fshati Olimpik Dimëror i Pekinit ndodhet në Parkun e Biznesit të Kulturës Olimpike në distriktin Chaoyang, me një sipërfaqe prej 330 mijë m2 që përbëhet nga 20 rezidenca. Si një nga projektet Olimpike Dimërore të Pekinit 2022, ai u ndërtua sipas standardit të Ndërtesës së Gjelbër me Tre Yje, Standardit të Ndërtimit WELL, duke përdorur teknologji të integruar jeshile, shëndetësore, inteligjente dhe me konsum të ulët për të krijuar një cilësi supreme, rehati dhe komunitet ndërkombëtar të shëndetshëm. .

 

Fshati Olimpik Dimëror i Pekinit ofronte shërbime për banorët, hotelierinë, mjekësore dhe shërbime të tjera përkatëse për atletët dhe skuadrat gjatë lojës. Më pas, Fshati Olimpik Dimëror i Pekinit do të bëhet një banor publik me qira për burimet njerëzore specifike të qytetit. XINGFA duke u mbështetur në idenë e ‘Bazë mbi njerëzit’, ofron profile alumini cilësore për projektin, garanton shërbime të sigurta dhe të sigurta rezidente për atletët. XINGFA ndërton për lumturi dhe siguri.

 

XINGFA, një udhëheqësfurnizues i profilit të aluminit, ishte punuar fort për më shumë se 38 vjet në profilet e aluminit. Cilësia është gjithmonë prioriteti që kontrollon saktësisht fazat nga projektimi, zbatimi, ri-angazhimi, dizajni i kallëpit, marrja e mostrave, testimi, prodhimi, shërbimet pas shitjes etj. Fuqia e guximshme dhe e motivuar XINGFA e përkushtuar për të ofruar produktet më të mira në çdo ndërtesë që e bën atë të shkëlqejë dhe të shkëlqejë përgjithmonë, dëshmojnë bukurinë dhe lumturinë e vendit.


Dërgoni kërkesën tuaj