Nisja e parë e trenit të mallrave "XINGFA Exclusive" Kinë-Vietnam

2022/05/09

Xingfa Aluminium u ofron klientëve tanë profile alumini me çmime të arsyeshme, me cilësi të lartë dhe madje edhe nxjerrje alumini me porosi.

Nisja e parë e trenit të mallrave "XINGFA Exclusive" Kinë-Vietnam
Dërgoni kërkesën tuaj

Më 18 prill, në orën 10:00, u mbajt ngjarja e parë e nisjes së trenave të drejtpërdrejta ndërkufitare Chengdu (shuangliu) - Vietnam (Honoi) në Portin Ndërkombëtar të Unionit të Trenit-Aeroplanit Chengdu Shuangliu. Ky tren kishte gjithsej 40 ngarkesa të ngarkuara me profile alumini XINGFA deri në 1000 tonë metrikë, me vlerë 5 milionë dollarë. Treni filloi nga Shuangliu më pas, kaloi kufirin Pingxiang, së bashku me Hekurudhën Kunming-Haiphong që shkonte në jug. Do të duheshin 5 deri në 7 ditë për të arritur në Hanoi.


'e personalizuar, e drejtpërdrejtë, së pari' Treni ekskluziv i mallrave XINGFA transporton tonelata "Made in XINGFA" produkteve në tregun e Vietnamit, i cili theksoi qarkullimin e

tregu vendas dhe ndërkombëtar, duke kënaqur konsumatorët zgjedhje dhe sigurimi i një kanali të përshtatshëm për XINGFA që zhytet thellë në ndërtimin e Brezit dhe Rrugës, si dhe një kanal të ri tregtar ndërkombëtar për vendet e Azisë Juglindore, duke stimuluar rritjen ekonomike.

 

Për të kënaqur klientët' nevojat, zvogëlimi i kohës dhe kostos së transportit, rritja e kapacitetit të transportit, fabrikat prodhuese të XINGFA ishin vendosur në Chengdu Shuangliu, kishin marrë parasysh të gjitha rreziqet dhe kërcënimet e mundshme të transportit dhe kishin ofruar propozime të personalizuara transporti që përdorin transportin hekurudhor dhe zbatojnë "gati për të shkuar".

 

"Lidhu për të mbërritur, Arri për të zhvilluar." Tregtia ndërkombëtare gjithmonë përfiton nga kanalet e transportit. “Klientët vietnamezë kishin kursyer deri në 20% të tarifave të transportit dhe 30% të kostove të kohës. Si dhe, hekurudha drejt Hanoi do të ndalojë pranë uzinës, e cila është jashtëzakonisht e mbyllur në distancë. "Rritja e kapacitetit të transportit si dhe efikasiteti i prodhimit". Përfaqësuesit e XINGFA Chengdu deklaruan se. 

 

Transporti hekurudhor Sino-Viet është një matje inovative që siguron tregtinë ndërkombëtare, stabilizon prodhimin, zinxhirin e furnizimit dhe transferimin e vlerës, dhe sjell më shumë lehtësi dhe subvencione për klientët. Ai gjithashtu forcon XINGFA në zgjerimin e tregut të Azisë Juglindore, duke hapur faza të reja të korporatës dhe duke nxitur ekonominë në një nivel të lartë.


Duke synuar të jetë më e besueshmefurnizues i profilit të aluminit, ne kurrë nuk e komprometojmë cilësinë e produktit. Në vend të kësaj, ne kemi teknologji të përparuar të prodhimit, ekspertizë produkti dhe përvojë të gjerë në industri, që do të thotë se ne jemi të gatshëm t'u ofrojmë klientëve tanë me çmime të arsyeshme dhe me cilësi të lartëprofilet e aluminit dhe madjenxjerrje alumini me porosi. Kontrolloni profilet e nxjerrjes së aluminit me besueshmëri dhe qëndrueshmëri të prodhuara nga Xingfa për të ndihmuar biznesin tuaj të ketë sukses! 
Dërgoni kërkesën tuaj