Furnizuesi i profilit të aluminit XINGFA Power Up "Linja më e shpejtë e metrosë në GBA"

Nëntor 22, 2021

Furnizuesi i profilit të aluminit Xingfa në Kinë ofron Linjën 18 me linjat ajrore të sistemit mbështetës të katenarit për nxjerrjen e materialeve prej alumini dhe aksesorë të tjerë.

Dërgoni kërkesën tuaj

Ditët e fundit, seksioni i parë i linjës 18 të metrosë Guangzhou (Xiancun - Wanqingsha) është vënë në funksion dhe shpejtësia maksimale e saj është deri në 160 km/h, e quajtur "metroja më e shpejtë në Zonën e Gjirit të Madh Guangdong-Hong Kong-Macao". XINGFAaluminifurnizuesi i profilit në Kinë ofron Linja 18 menxjerrje me porosi të aluminit linjat ajrore të sistemit të mbështetjes së katenarit dhe aksesorët e tjerë.

 

 

Ndërtimi i rrjetit hekurudhor është i nevojshëm për zhvillimin e qytetit. Me zhvillimin e qytetit, kërkesa për transport publik është rritur me shpejtësi. Tranziti hekurudhor urban është thelbi i transportit, në përputhje me parimet e zhvillimit të vazhdueshëm, veçanërisht për metropolin. Vitet e fundit, ndërtimi i rrjetit hekurudhor filloi në të gjithë vendin. Treni i shpejtësisë së lartë, hekurudhat dhe metroja ishin shtrirë në vende të ndryshme intensivisht.

 

 

Seksioni i parë i linjës 18 të metrosë në Guangzhou është vënë në punë, shpejtësia maksimale arrin 160 km/h e quajtur edhe "metroja më e shpejtë në Gjirin e Madh". Modelet artistike në stacion vizualizuan shërbime orientale të zgjuara dhe përdoruese dhe ofruan përvoja komode, të përshtatshme dhe të bollshme. Pasi të përfundojë ndërtimi, Linja 18 do të jetë qendra kryesore që lidh veriun dhe jugun e Guangzhou, duke ndryshuar strukturën e rrjetit hekurudhor të qytetit, duke përshpejtuar ndërkombëtarizimin e ndërtimit të integruar të transportit, duke përshpejtuar zhvillimin e Gjirit të Madh.

 

 

XINGFA, si një markë e njohur e profileve të aluminit në të gjithë industrinë, vazhdon të hulumtojë për profilet e aluminit përçues të metrosë gjatë gjithë kohës. Ka qenë furnizuesi më i madh i profileve të aluminit përçues të metrosë që nga viti 1984.

 

 

Këtë herë, XINGFA ofroi linja ajrore të produkteve të profileve të aluminit dhe aksesorë të tjerë, si dhe shërbime të furnizimit me materiale të sistemit të katenarisë për Linjën 18 të Metrosë Guangzhou. Është gjenerata e katërt e produkteve të shiritave të autobusëve CR4 nga kompania e mirënjohur botërore Furrer+Frey AG në Zvicër . Teknologjia e Furrer+Frey AG ka qenë një nivel i avancuar si brenda dhe jashtë shtetit. XINGFA mbështet Linjën 18 të qëndrueshme dhe të shpejtë për t'u vënë në shërbim duke bashkëpunuar me teknologji të ndryshme të avancuara të inovacionit, teknikën e prodhimit, kontrollin e cilësisë me shërbim profesional efikas.

 

 

 

Shiriti i autobusëve përçues hekurudhor i vetë-zhvilluar XINGFA është përdorur gjerësisht në Guangzhou Metro, Nanjing Metro, Shanghai Metro, Lanwu Metro si faqe e tij përcjellëse, më e madhe e kryqëzimit, e instaluar lehtë dhe e qëndrueshme. Monopoli i sistemeve mbështetëse të katenarisë hekurudhore është thyer dhe ka mbushur boshllëkun e furnizimit të brendshëm. Ai fitoi çmimin kombëtar të shkencës dhe teknologjisë”, të renditur në “China Torch Program”. Si inovative, produktet vazhdojnë të lançojnë gjeneratën e tretë dhe të katërt dhe të udhëheqin zhvillimin e rrjetit hekurudhor. Produktet ofrojnë 'tunelin më të gjatë në botë në rajonin e rrafshnaltës-Tuneli i Ri Guanjiao' dhe Rajoni Autonom i Xinjiang Uygur-Tuneli Zhongtianshan' për produktet dhe shërbimet e shiritit të autobusëve të sistemit të mbështetjes së katenarisë.


Dërgoni kërkesën tuaj