Xingfa ngahadiran 2023 Pameran Bahan Gedong Internasional Kolombia

Juni 16, 2023

Mangpaat pasar Amérika Kidul! Xingfa Aluminium ngahadiran 2023 Pameran Bahan Gedong Internasional Kolombia sareng tampilan formwork aluminium.


Kirim panalungtikan anjeun

Ti 30 Mei nepi ka 4 Juni, Pameran Bahan Gedong Internasional Kolombia 2023 dilaksanakeun di Bogota, ibukota Kolombia. Pameran Bahan Gedong Internasional Kolombia diayakeun unggal dua taun. Xingfa Aluminium, salaku wawakil canggih tiprofil aluminium industri, aktip dimekarkeun bisnis peuntas laut na di pameran.

Xingfa Aluminium terus-terusan ngamajukeun perusahaan ka luar negeri kalayan merek sorangan, kalayan séri produk kalebet panto luhur sareng sistem Windows, témplat aluminium sareng anu sanésna nunjukkeun dina pameran ieu. Na luhur-tungtung panto na jandéla sistem naha produk watertight, tightness hawa, kinerja lalawanan tekanan angin dina garis kalawan kaperluan lokal. Aluminium formwork boga runtuyan konstruksi, panyalindungan lingkungan, kaunggulan efisiensi sarta ciri séjén, keur beuki loba dimangfaatkeun ku industri konstruksi, muterkeun hiji peran penting jeung boga significance operasional praktis dina promosi konservasi énergi wangunan jeung perlindungan lingkungan sarta prosés industrialisasi wangunan. Xingfa Aluminium henteu ngan ukur nunjukkeun kakuatan komprehensif perusahaan ka konsumén global sareng paméran kalayan produk anu wawakil, tapi ogé kondusif pikeun pasar Amérika Kidul, langkung nengetan kabutuhan saleresna konsumén pikeun ningkatkeun produk, sareng naekeun pangaruh sareng penetrasi. tina merek Xingfa Aluminium di pasar luar negeri.

Pameran éta lautan jalma. Utamana luhur-tungtung panto jeung sistem jandela jarang di lokal nu katarik loba konsumén eureun ngartos. Xingfa Aluminium konsumén peuntas laut jeung tim jualan dipedar produk ka konsumén kalawan gairah. Komunikasi raray-to-beungeut antara datang pikeun pausahaan pikeun muka nepi Kolombia komo pasar Amérika Kidul nyadiakeun loba kasempetan.


Salaku nagara darat sareng laut di beulah kalér Amérika Kidul, Kolombia mangrupikeun salah sahiji ékonomi panggedéna di Amérika Latin kalayan poténsi pasar anu ageung. Pameran Bahan Gedong Internasional Kolombia mangrupikeun salah sahiji paméran bahan wangunan komprehensif anu paling terkenal di Kolombia anu ngagaduhan jinis produk. Unggal taun eta metot exhibitors profésional sarta datang ti sakuliah dunya datang ka adegan jeung nahan matchmaking industri dina période sarua , ku kituna pembeli na usaha leuwih langsung rundingan nyanghareupan-to-beungeut. Xingfa Aluminium geus terus strengthening promosi brand sorangan di pasar internasional, sarta geus ngadegkeun saluran brand sorangan jeung kantor di loba nagara jang meberkeun ngalegaan panongton sarta pangaruh brand, dilegakeun pasar internasional tur step by step ngadegkeun brand Xingfa Aluminium urang. pangakuan di dunya.

 Xingfa Aluminium ditéang mitra customer sarta ngawangun sasak gawé babarengan jeung usaha Amérika Kidul ku ilubiung dina pameran. Ku exploiting sarta ngamekarkeun pasar jeung nengetan deukeut saluran pembeli luar negeri pikeun burnish brand Xingfa Aluminium, nyadiakeun konsumén jeung pilihan produk kualitas luhur, kalawan lampah praktis pikeun naekeun Pace tina "Rencana Luar Negeri" usaha, ngamajukeun ngembangkeun ajeg salajengna tina usaha. .


Kirim panalungtikan anjeun