Tilu Tips pikeun Identipikasi Good Air-tightness Aluminium Jandela Tonjolan

Maret 04, 2022

Pembekal jandela aluminium nyarioskeun ka anjeun kumaha milih ékstrusi jandela aluminium anu kedap hawa sareng panto pikeun nyegah fenomena embun.

Kirim panalungtikan anjeun

Nalika suhu permukaan obyék langkung handap tina suhu-titik embun, permukaan obyék tiasa ngabentuk cai kondensat. Lamun cai condensate, uap, titik-titik hideung, retakan kabentuk di jero kaca kerung, eta hartina produk boga masalah kualitas kawas desiccant atawa téhnik sealing. Mun liquidation, vaporization kajantenan di jero, sarta embun ngalir ka handap kana sill, éta fenomena alam. Beda suhu anu langkung ageung antara jero ruangan sareng luar, fenomena anu langkung luar biasa.

 

Kumaha carana milih hawa-tightness unggulanékstrusi jandela aluminium jeung panto pikeun nyegah fenomena embun?


1. Kaca kerung

XINGFA System migunakeun kaca tempered kerung tingkat premium kalawan karasa kuat, résistansi tekanan, flatness. Gas argon disuntikkeun di antara dua gelas anu ningkatkeun kedap sora pikeun nyiptakeun lingkungan anu nyaman.

2. Karét strips

Cocog jeung EPDM, tipena béda strips karét, téhnik assembly sudut saluran, éta bisa nolak panas, lampu jeung oksigén, utamana ozon, kalawan nyerep cai handap, insulasi, abrasion sarta élastisitas. Sakali ditutup, éta bisa ngahalangan tetes hujan, infiltrasi embun jeung mindahkeun panas.

3. Desain draining cai

Jandéla sareng panto nganggo desain rongga isobaric pikeun ningkatkeun pagelaran tahan cai. Sistem draining cai sinking jeung desain draining samping ngajawab masalah ponding lagu.

Profil Aluminium Xingfa dipikanyaho di sakuliah dunya salaku anu paling terkenal di Cina supplier jandela aluminium, lokasina di genep kota béda Cina tapi operasi global mawa anjeun Asép Sunandar Sunarya lega produk aluminium pikeun varying proyék kawas constructions kotamadya jeung industri. Aranjeunna nganggo téknologi canggih pikeun uji otoritatif aluminium, ku kituna anjeun tiasa ngandelkeun jasa anu saé sareng produk inovatif. Pikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep, klik di dieu.


Kirim panalungtikan anjeun