XINGFA Aluminium pager Otomatis-las Ngajadikeun Smart Pabrik

Juni 04, 2022

Xingfa aluminium mangrupakeun supplier pager aluminium ngarah di Cina. Handrail aluminium loba dipaké di imah urang.

XINGFA Aluminium pager Otomatis-las Ngajadikeun Smart Pabrik
Kirim panalungtikan anjeun


Dina lingkungan pasar anu kompleks ayeuna, hasil ngahijikeun otomatisasi, digitalisasi, robot pinter mangrupikeun konci pikeun mastikeun efisiensi, sareng kateguhan ranté pasokan. Dina taun anyar, kalawan ngembangkeun kontrol pinter, XINGFA insists pikeun ngaronjatkeun kualitas produk, stabilitas ogé ngaronjatkeun efisiensi, nurunkeun biaya ku ngawanohkeun alat kontrol pinter jeung ngaronjatkeun pabrik automation.Pager alumunium mangrupa salah sahiji conto beredar.

 

Dina poé ieu, di XINGFA workshop processing jero, aya hiji merk anyar otomatis-las manipulator éféktif dipake dina situs. Pager dijieunna tina profil aluminium ku prosés las diperlukeun, nu otomatis-las disarankeun.

 

Numutkeun XINGFA,handrail aluminium urutan pabrik geus surged anyar tapi prosés las biasana kaluar tina jadwal nu masih teu bisa nyugemakeun pangiriman on-waktu malah produksi lembur keur dilaksanakeun. Pikeun milarian solusi anu langkung saé, XINGFA parantos ngenalkeun robot-robot pabrik las otomatis dina taun ka tukang. Ku tahap awal tés sareng panyesuaian, fasilitas nampilkeun ngahasilkeun produk anu stabil sareng luhur dina kerja 24/7. Éta suksés ngirangan biaya produksi, ngirangan tekanan padamelan sareng khususna nalika pandém global, mesin otomatis gampang diurus sareng ngabantosan ngirangan épék wabah sareng karantina kana karya sareng produksi, ningkatkeun efisiensi, kagancangan sareng ngahasilkeun.

  

'nurunkeun kira-kira 30 rébu biaya tanaga gawé unggal bulan, biaya fasilitas bakal katutupan dina lima taun, éta awét pikeun leuwih ti 10 taun.'XINGFA Sanshui Precision Workshop Supervisor Bapak XIE nyatakeun yén.

 

Produk kualitas luhur tina garis assembly mobil modern. XINGFA salaku a ngarahparusahaan profil aluminium di industri ieu raket stepping nuturkeun trend pasar sarta ngalayanan klien kami kalayan investasi kontinyu dina pabrik pinter jeung calakan kaasup fasilitas pabrik jeung garis assembly otomatis. Sajaba ti éta, XINGFA keukeuh ngalaksanakeun automation sadaya-bisnis, digitization jeung kecerdasan dina raraga jadi kalapa jeung nyieun leuwih nilai jeung kabagjaan hirup kahareup.

 


Kirim panalungtikan anjeun