Aluminium Heatsink loba dipaké dina produksi urang& Hirup

Maret 23, 2023

heatsink aluminium mangrupikeun istilah umum pikeun induksi énergi sareng alat ngaleupaskeun. Xingfa mangrupikeun produsén profil aluminium anu luar biasa di Cina.

Kirim panalungtikan anjeun

Kalawan ngembangkeun gancang tina mechanization, ngembangkeun heatsink aluminium ogé nyata gancang. Tilelep panas téh madhab dina kahirupan urang sapopoé pikeun mobil, base station komunikasi, mobil, kakuatan angin, catu daya, éléktronika, panerapan éléktronik, lampu LED, alat-alat mékanika, semikonduktor, inventor, CNC, CPU jeung GPU dina komputer, mainboard, hard disk. , catu daya, iteuk memori CD-ROM jeung saterusna.  Heatsink mangrupikeun istilah umum pikeun induksi énergi sareng alat ngaleupaskeun.

Kiwari heat sinks dijieun tinaaluminium profil, sareng saluranna ipis pisan anu ngamaksimalkeun konduktivitas termal. Susunan sirip ngabentuk médium cairan pendingin hawa. Jinis fin tina heat sinks lolobana swaged, skived, bounded sarta ngajalin.


  

Sunflower heat sinks ngamaksimalkeun aréa permukaan ngalakonan dimana panas ditransferkeun ka hawa sabudeureun. Éta sacara signifikan bakal ningkatkeun efisiensi konduktivitas anu cocog pikeun seueur alat éléktronik. Sunflower heat sinks lolobana dilarapkeun pikeun VFD, alat NE, catu daya jeung widang téhnologi komunikasi. Produk aluminium panas sunflower XINGFA nyaéta Produk téknologi Tinggi Guangdong.

Panas sinks biasana dijieun tina 6063 jeung 6061 alloy aluminium. Konduktivitas sareng kapasitas panasna kacida luhurna sareng film oksidasi tina anodizing tahan karat.Kaunggulan résistansi korosi, daya tahan, hampang sareng beban tiasa ngadukung tingkat tekanan sareng gaya anu tangtu tanpa aya cacad sareng karusakan sanajan siripna ipis pisan.


  

profil aluminium anu recyclable, plasticity sarta gampang-extruded nu bisa diolah kana wangun béda tina sinks panas. Penampilan sareng hiasan anu nguntungkeun nyumponan sarat 'cahaya, efisien, didaur ulang, hemat energi' di Cina nu ngajadikeun propil aluminium beredar jeung kalapa dina bahan tilelep panas.


Panas sinks loba dilarapkeun dina mékanika, éléktronika, catu daya angin, karéta api, wahana jeung sinyal komunikasi widang enlarger nu satisfies paling konsumén ' kabutuhan.



Kalawan ngembangkeun masarakat, beuki loba profil aluminium bakal dipaké dina widang béda jeung bringing kami conveniences.

 

Xingfa Aluminium mangrupakeun tremendousprodusén profil aluminium di Cina. Kalayan dalapan pabrik anu aya di sakumna nagara, aluminium Xingfa parantos muncul salaku nami anu dipercaya dina dunya alat-alat aluminium. Tina sagala jinis profil aluminium interior, kalebet jandéla aluminium, panto aluminium, témbok tirai, transportasi, penerbangan, pengiriman barang, sareng produk industri perang hi-tech, aluminium Xingfa nganggo kualitas aluminium anu paling awét, tahan korosi, ringan, sareng anu saé. konduktor panas jeung listrik. Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal produk aluminium ti Xingfa!


Kirim panalungtikan anjeun