Struktur Bahan Profil Aluminium Mangaruhan Kasedapan Udara Windows

Nopémber 23, 2021

Ngaronjatna paménta pikeun hemat energi pikeun sipil, sarat nu leuwih luhur pikeun aluminium extrusion pigura jandela, hawa-tightness mangrupakeun konci pikeun ngawangun hemat energi.

Kirim panalungtikan anjeun

Konsumsi énergi wangunan mangrupikeun salah sahiji konsumsi énergi utama. Dina taun-taun ayeuna, ku pamekaran élmu, téknologi sareng bahan énggal anu bakal datang, paningkatan paménta pikeun hemat energi pikeun sipil sareng industri, khususna, sarat anu langkung luhur pikeun.aluminium pigura jandela Tonjolan, hawa-tightness mangrupakeun konci pikeun ngawangun hemat energi.

 

Hawa-tightness nyaéta kinerja stopping penetrasi hawa bari jandéla aluminium nutup. Aya dalapan tingkatan anu béda, anu langkung luhur kedap hawa anu pangsaéna pikeun ngahémat énergi.


Jandéla sareng panto aluminium mangrupikeun panyalindungan munggaran pikeun kaamanan warga. Lamun hawa-tightness teu nepi ka standar, PM2.5 bakal gampang tembus kana kamar ngaliwatan sela. Tingkat kedap hawa nangtukeun kaayaan hawa kamar, paparan PM2.5 di jero rohangan. Nu leuwih luhur hawa-tightness nu hadé kaayaan hawa éta bakal. Ku jalan kitu, alternatif nyaéta masang ventilator hawa seger pikeun ningkatkeun kaayaan hawa jero ruangan.

 


Kalayan ningkatna standar hirup, jalma-jalma ngagaduhan paménta pikeun lingkungan pangeusina. AC anu dianggo dina usum panas sareng radiator anu dianggo dina usum tiis parantos janten kabutuhan dasar. Kedapan hawa windows sareng panto mangaruhan tingkat kanyamanan pangeusina. Tingkat kedap hawa mangaruhan transfer panas sareng leungitna. Tingkat hawa-tightness nu leuwih luhur, loba kurang mindahkeun panas sarta leungitna. The hawa-tightness mangaruhan leungitna énergi dina usum tiris jeung usum panas.

 

Jandéla aluminium sareng kedap hawa panto biasana kapangaruhan ku sababaraha alesan sapertosbahan profil aluminium jeung struktur, téhnik assembly kaasup leaks, brushes, strips karét.

 

Lamun hawa-tightness kakurangan, éta ogé bisa ngabalukarkeun dewpoint, mildew jeung insulasi sora goréng. Sagedengeun ti eta, panas jeung gas racun bisa bocor kaluar sarta mangaruhan gampang salila bahya seuneu. Jandéla tingkat kualitas premium sareng panto nganggo profil karasa anu kuat sareng jalur karét kualitas, rakitan hipu, insulasi kokotor sacara efektif, gas haseup sareng bising ti luar.


Panto Windows salaku bagian tina wangunan, hawa-tightness boga pangaruh badag pikeun hemat energi. Ieu mah sakadar mangaruhan insulasi panas, dampproof, noise buktina, fireproof, tapi ogé sheltering tina gas noxious jeung zat sarta ventilating kaayaan hawa.

 

Konsumsi énergi wangunan mangrupikeun salah sahiji konsumsi énergi utama. Dina taun-taun ayeuna, ku pamekaran élmu, téknologi anyar sareng bahan anu bakal datang, paningkatan paménta pikeun nyimpen-énergi pikeun sipil sareng industri, khususna, sarat anu langkung luhur pikeun windows hawa-tightness, hawa-tightness mangrupikeun konci pikeun ngawangun énergi. nyimpen.

  

Hawa-tightness nyaéta kinerja stopping penetrasi hawa bari jandéla nutup. Aya dalapan tingkatan anu béda, anu langkung luhur kedap hawa anu pangsaéna pikeun ngahémat énergi.

 

Jandéla sareng panto aluminium mangrupikeun panyalindungan munggaran pikeun kaamanan warga. Lamun hawa-tightness teu nepi ka standar, PM2.5 bakal gampang tembus kana kamar ngaliwatan sela. Tingkat kedap hawa nangtukeun kaayaan hawa kamar, paparan PM2.5 di jero rohangan. Nu leuwih luhur hawa-tightness kaayaan hawa bakal hadé. Ku jalan kitu, alternatif nyaéta masang ventilator hawa seger pikeun ningkatkeun kaayaan hawa jero ruangan.

 

Kalayan ningkatna standar hirup, jalma-jalma ngagaduhan paménta pikeun lingkungan pangeusina. AC anu dianggo dina usum panas sareng radiator anu dianggo dina usum tiis parantos janten kabutuhan dasar. Kedap hawa jandéla sareng panto mangaruhan tingkat kanyamanan pangeusina. Tingkat kedap hawa mangaruhan transfer panas sareng leungitna. Tingkat hawa-tightness nu leuwih luhur, loba kurang mindahkeun panas sarta leungitna. The hawa-tightness mangaruhan leungitna énergi dina usum tiris jeung usum panas.

 

Jandela aluminium sarta airtightness panto 'biasana kapangaruhan ku sababaraha alesan kayaning propil aluminium bahan jeung struktur, téhnik assembly kaasup leaks, brushes, strips karét.

 

Lamun hawa-tightness kakurangan, éta ogé bisa ngabalukarkeun titik embun, mildew jeung insulasi sora goréng. Sagedengeun ti eta, panas jeung gas racun bisa bocor kaluar sarta mangaruhan gampang salila bahya seuneu. Jandéla tingkat kualitas premium sareng panto nganggo profil karasa anu kuat sareng jalur karét kualitas, rakitan hipu, insulasi kokotor sacara efektif, gas haseup sareng bising ti luar.

 

Jandéla sareng panto aluminium salaku bagian tina wangunan, kedap hawa gaduh pangaruh anu ageung pikeun ngahémat énergi. Ieu mah sakadar mangaruhan insulasi panas, dampproof, noise buktina, seuneu buktina, tapi ogé sheltering tina gas noxious jeung zat sarta ventilating kaayaan hawa.

 


Kirim panalungtikan anjeun