Anodized Aluminium Propil

Aluminium Xingfa bisa ngahasilkeun profil aluminium anodized pikeun 10,15,20,25 mikro. Simkuring gaduh pérak, sampanye, coklat, kelir hideung.

Xingfa Aluminium Hideung Aluminium Propil Supplier XFA030
Xingfa Aluminium, diadegkeun dina 1984 sareng didaptarkeun di HK dina 2008, mangrupikeun pabrikan profil aluminium extruded terkemuka di China.【Panjelasan Produk】Aluminium Alloy: Al6063, 6063A, 6005, 6061, 6082, 6101, 6106 jeung séri 6XXX séjénWatek: T4, T5, T6Warna: nurutkeun sarat konsumén 'Asal: Foshan, CinaAplikasi: Jandela Aluminium, Panto Aluminium, Bekisting Aluminium, Tembok Tirai, jsb.
Xingfa Aluminium ngaropéa Anodized Hideung Aluminium Propil Propil Ti Cina XF016
Xingfa Aluminium ngaropéa Anodized Hideung Aluminium Propil Propil Ti Cina XF016Xingfa Aluminium, diadegkeun dina 1984, nyaéta produsén profil aluminium anodized ngarah di Cina.Xingfa Aluminium boga genep pabrik di Cina, nu lokasina di Foshan Sanshui District jeung Nanhai District,Propinsi Sichuan, Propinsi Henan sareng Propinsi Jiangxi.【Panjelasan Produk】Aluminium Alloy: Al6063, 6063A, 6061, 6082, 6005, 6106, 6101 jeung séri 6XXX séjénWatek: T4, T5, T6Warna: Pérak, Champagne, Perunggu, HideungKetebalan Film Anodized: 10μm, 15μm, 20μm, 25μmAsal: Foshan, CinaAplikasi: Jandela Aluminium, Pintu Aluminium, Bagéan Aluminium, Pipa Aluminium, jsb.Xingfa Aluminium Disesuaikeun Xingfa Aluminium Anodized Hideung Aluminium Propil Propil Ti Cina,Anyar-anyar ieu, ngandelkeun ékspansi manufaktur precision, hiasan bumi sareng windows sistem hiasan proyék&lawang jeung pamakéan terpadu lingkungan sarta modul bisnis anyar lianna.Xingfa parantos janten panaratas kalayan perenah industri anu langkung lengkep.
Xingfa Anodized Silver Aluminium Propil Propil XFA002
Xingfa Aluminium, diadegkeun dina 1984, nyaéta produsén profil aluminium anodized ngarah di Cina.Xingfa Aluminium gaduh lima pabrik di Cina, anu lokasina di Foshan Sanshui District jeung Nanhai District,Propinsi Sichuan, Propinsi Henan sareng Propinsi Jiangxi.【Panjelasan Produk】Aluminium Alloy: Al6063, 6063A, 6061, 6082, 6005, 6106, 6101 jeung séri 6XXX séjénWatek: T4, T5, T6Warna: Pérak, Champagne, Perunggu, HideungKetebalan Film Anodized: 10μm, 15μm, 20μm, 25μmAsal: Foshan, CinaAplikasi: Jandela Aluminium, Pintu Aluminium, Bagéan Aluminium, Pipa Aluminium, jsb.
Xingfa Anodized Aluminium Propil Supplier XFA001
Xingfa Aluminium, diadegkeun dina 1984, mangrupikeun panyalur profil aluminium anodized di Cina.【Panjelasan Produk】Aluminium Alloy: Al6063, 6063A, 6061, 6082, 6005, 6106, 6101 jeung séri 6XXX séjénWatek: T4, T5, T6Warna: Pérak, Perunggu, Champagne, HideungKetebalan Film Anodized: 10μm, 15μm, 20μm, 25μmAsal: Foshan, CinaAplikasi: Aluminium Jandela, Aluminium Door, Aluminium Bolong, Aluminium Pipe, jsb.

Kirim panalungtikan anjeun