Kumaha carana nungkulan uap dina kaca kerung?

April 12, 2023

Xingfa boga rentang éksténsif ngeunaan profil aluminium kualitas, kaasup jandéla jeung panto aluminium, Gerbang, handrails, jeung saterusna.

Kirim panalungtikan anjeun

Kalayan ningkatna standar hirup, jalma bakal milih kaca kerung anu gaduh buktina sora anu langkung saé, insulasi panas. Sanajan kitu, ku waktu kaliwat, loba jalma ngaku yén uap / uap muncul di jero kaca kerung nu mangrupakeun halangan tina tetempoan jeung frustasi. Naha? Jeung kumaha carana ngajawab masalah ieu?produsén jandela aluminium Xingfa Aluminium ngabejaan Anjeun alesan.

 


Naha uap sareng uap muncul di jero gelas kerung?

 

Kaca kerung diwangun ku dua atawa leuwih potongan kaca atawa leuwih strips aluminium. Strip aluminium diwangun ku kromatografi filtrasi gél sareng sealant silikon. Upami aya kasalahan nalika manufaktur sapertos gagal nerapkeun sealant silikon sacara merata atanapi kromatografi filtrasi gél leungit, uap sareng uap tiasa muncul di tengah sareng tetep lumangsung nalika usum tiis. Éta ogé mangaruhan penampilan outlook sareng siang.


 


Kumaha urang ngajawab yén uap jeung uap muncul di tengah kaca kerung?

 

1. Teangan heula alesanana. Upami bocor kajantenan sareng gelas, punten naroskeun pangropéa anu berpengalaman pikeun ngarobih gelas.

 

2. Lamun gagalna instalasi, bocor dina sealants silicone, uap jeung uap ogé bakal muncul dina kaca kerung. Kalayan ngaronjatna suhu, tetes cai bakal muncul di tengah kaca kerung nalika vaporization lumangsung. Pikeun ngarengsekeun masalah ieu, perlu nerapkeun spacers dina gelas nu nyabut splitter aslina tur nerapkeun splitter anyar. Ngajaga jarak 2mm ka ujung bakal langkung saé. Ngajaga eta garing sarta bersih diperlukeun bari masang.

 

3. Upami vaporization disababkeun ku bédana suhu, buka jandela pikeun ventilasi disarankeun saacan uap na mana.


4. Upami pamasangan nembé réngsé, punten naroskeun pangropéa pikeun ngabongkar produk sareng nyeuseuh ku asam hidrofluorat éncér.

 

5, Lamun vaporization kungsi lumangsung pikeun lila nu hartina gelas anu degenerative sarta teu bisa ngabersihan. Ngaganti kacamata anyar ogé tiasa ngabéréskeun kasus éta.


Aluminium Xingfa parantos nampi reputasi anu saé pikeun tiasa dipercaya produsén profil aluminium jeung supplier ngaliwatan taun usaha urang. Simkuring boga rentang éksténsif ngeunaan profil aluminium kualitas, kaasup jandéla aluminium sarta panto, Gerbang, handrails, jeung saterusna. profil aluminium kami dicirikeun ku kinerja unggul, desain slick, sarta harga affordable. Janten, anjeun pasti bakal mendakan bahan anu sampurna pikeun proyék gedong anjeun nalika balanja sareng kami.


Kirim panalungtikan anjeun